Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..

za moj skuter

(1/5) > >>

brzi bmw:
nisam zadovoljan sa vasim ponasanjem prema clanu ms foruma tj meni....po meni se si dali previse slobode .....ja sam lepo rekao da sam ja novi i da ne znam sve kako i sta treba da se radi...a vi umjesto da objanite vi pretite i banujete....tipa imas 10 min da editujem temu ?? kakvo je to ponasanje ??jel sve mora bit po vasem ..... bas me zanima koliko cu sad bit baniran ili cu mozda biti totalno uklonjen....najlosija iskustva imam sa ms forumom

Drnda:
mislim da si ti dobio bann jer si u svakoj temi ostavljao neku glupost u odgovoru, ili smajlic, to se zove spamm  :icon_thumright:

brzi bmw:
da to je bilo,i ja sam se ispricao zbog toga reko sam da nisam znao da se to ne sme radit...to sam samo napravio jer sam htio dati oglas a nisam imao 50 postova trebalo mi je jos par komada,jer ja sam komm ono sto znam, ne znam ja odg na sva pitanja...

steeef:
kao prvo,ako si novi pročitaš fino pravila pa se shodno njima i ponašaš na forumu.
kao drugo,tam bi pročital da smajlići samo u odgovoru su spam,isto ko i pisanje gluposti koje nemaju veze s temom,isto tak ako na pitanje; 'čemu služe karbonske lamelice'? ti odgovoriš 'samo ti njih stavi ;)' toe također spam!
ako nešt neznaš negdi onda to ne pišeš,pogotovo u tehnici i pogotovo ne ostavljat smajliće ko odgovor.
ako su pravila za sve ista onda su i za tebe.isto kak i u školi i doma se zna reda,tak se mora znat nekog reda i tu.
jel ti vidiš kolko je člaova na forumu?ko bi vama sad svakom posebno išel pisat pravila i objašnjavat kak se ponašat zato jer ste vi ljeni pročitat pravila?

steeef:

--- Citat: brzi bmw - 13 Rujan, 2012, 18:58:26 ---da to je bilo,i ja sam se ispricao zbog toga reko sam da nisam znao da se to ne sme radit...to sam samo napravio jer sam htio dati oglas a nisam imao 50 postova trebalo mi je jos par komada,jer ja sam komm ono sto znam, ne znam ja odg na sva pitanja...

--- Kraj citata ---

za predat oglas također moraš imat 50 konktretnih postova a ne 50 smajlića ili gluparija.ako neznaš odgovor onda ne pišeš glupost samo da napišeš nešt da dojdeš do 50 postova.
već sam ti brisal takve postove i opet budem.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju