Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..
za moj skuter
steeef:
@ horvat,nisam ja taj koi je rekel da u roku 20 min ispravi nešt inače bude bannan niti ikakve ultimatume postavljal..upozoril sam ga i kroz temu i na pm na pravila konkretno za spamm sa smajlićima i za postove potrebne za tržnicu,nije poslušal pa je dobil ban.
natipkal je gluposti i smajliće..bil upozoren i obrisano to kae bilo spamm i oglas pa je napravil opet isto.
kak god bilo neznam ko bi imal vremena i volje svakom posebno objašnjavat pravila,bar tih par osnovih.
robert:
ja sam taj koji je rekao da editira njegov oglas i da stavi sve u početni post i da za to ima 10 minuta vremena.
i nije bilo bez razloga! on je u 10 minuta nabio 4 posta skupa sa članom ROX-Rab! jedan oglas je on podjelio u par postova
Grale:
kao prvo,javil si se meni na pm zakaj nemožeš stavit oglas...
fino sam ti objasnil...
to jutro si imal 20-tak postova...
navečer ja vidim ti imaš 50-tak i oglas objavljen...
pogledal sam po tehnici i gluposti pobrisal sve koje si pisal i istodobno dok ti je broj postova pal ispod 50,izbrisal sam ti i oglas...
i opet smo fino na pmu popričali i sve sam ti fino objasnil,ko i svakom drugom...
ti si nastavil spamat po tuning podforumu,ja sam prijavil to,niko nije reagiral,tek ti je štef sljedeće jutro pobrisal sav spam...
i svaki put dok si pal ispod 50 postova ja sam ti obrisal oglas...
i nemreš reć da si nezadovoljan jer sam ti sve objasnil lijepo i bil pristojan prema tebi,bez ikakvih prijetnji
dhorvat:
--- Citat: steeef - 13 Rujan, 2012, 19:53:43 ---@ horvat,nisam ja taj koi je rekel da u roku 20 min ispravi nešt inače bude bannan niti ikakve ultimatume postavljal..upozoril sam ga i kroz temu i na pm na pravila konkretno za spamm sa smajlićima i za postove potrebne za tržnicu,nije poslušal pa je dobil ban.
natipkal je gluposti i smajliće..bil upozoren i obrisano to kae bilo spamm i oglas pa je napravil opet isto.
kak god bilo neznam ko bi imal vremena i volje svakom posebno objašnjavat pravila,bar tih par osnovih.
--- Kraj citata ---
Ma neznam ja ko je to stavil niti ne prozivam nikoga, ja samo kažem kak bi bilo lijepo, jel tak roby? :icon_tongue:
Bilo je i prije puno ljudi na forumu, al jel moguće da se generacijama mijenja i ponašanje i više do izražaja dolazi agresivnost? Mislim, nije to ništa novo da se "moderni klinci" ponašaju puno agresivnije zbog kojekakvih hi-tech uređaja i socijalnih mreža, ali zar to mora utjecati na atmosferu na forumu?
Sjećam se atmosfere kad smo došli: ko da si zapalio đoint, sjeo u mekanu fotelju i uz kavicu napisao post koji je djelomično bio spam, ali u globalu je sadržavao i neku (polu)korisnu informaciju. Moderatori su znali pobrisat cijeli razgovor, naravno, jer je otišao totalno u raspravu o stanju u državi i političarima koji kradu i nije imao veze sa štelanjem dellorta na base kitu, a isti ti moderatori bili oni ovakvi ili onakvi, uvijek su pristojno upozorili na PM. :icon_thumright:
Ali kad su modovi takvi bili, i mi smo se smirili. Da se i meni mod zamjeri i ja bi vjerojatno namjerno počel radit to kaj ovi rade danas. Delikvent, šta ćeš :drunken_smilie:
Grale:
a kaj napravit s ovakvima?
http://www.mojskuter.com/forum/index.php?action=profile;area=showposts;u=4474
svaki dan stavi novi oglas,pošalješ mu pm,obrišeš taj oglas al on stavi opet novi...
onda opet moderator ispadne bahat jer mu je rekel da ne otvara svaki dan jedan te isti oglas
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju