Tehnički kutak > Tuning skutera
Pomoć-multivar
igor.sb:
--- Citat: baotian500 - 30 Svibanj, 2008, 23:29:25 ---pa oni bi uz spuh trebali dati najbolje preporucene role i federe,kaj ne?
--- Kraj citata ---
ocito je da ne?
meni su dali hm....1-1,5g teze role i federe tvrde u pm
danc00:
--- Citat: baotian500 - 30 Svibanj, 2008, 23:29:25 ---pa oni bi uz spuh trebali dati najbolje preporucene role i federe,kaj ne?
--- Kraj citata ---
Da, al nemreju ti federi pasat na 10 vrsta skutera a oni daju žute federe i rolice od 4.3g i 3.5g !! I možda bi ti federi bili dobri za delta fly kvačilo ili neko sport al na serijsko nikak, tj paše al pojede pakne za parsto km, pa daj zamisli skut mi je kretal na 7t okretaja!
andy:
ma šta jede pakne jbt...pa jede al ne sad da budu skroz otišle za 1000km..evo imam žute federe i već 2500 - 3000 km i predobro je sve...
jbt patak krivo sam napiso imam 3,5 i 4,3 role... :icon_thumright:
i daj čitaj prije neke stvari u nekim topicima od mene jbt svaki čas ti moram ponavljat... :jerk:
a ak voziš na crvenom oko 6000 max i moraš mjenjat a pa to i nije puno...a remen je sića 120 kuna..
nemam snimano na žutom centralnom... :icon_thumright:
IKO:
ako se nevaran dobija si dvoje rolice,pa skini te teže,stavi lakše i motor bi triba dobit bolji start al malo manju krajnu.ne tribaš ništa kemijat
andy:
--- Citat: IKO - 31 Svibanj, 2008, 12:27:29 ---ako se nevaran dobija si dvoje rolice,pa skini te teže,stavi lakše i motor bi triba dobit bolji start al malo manju krajnu.ne tribaš ništa kemijat
--- Kraj citata ---
ako misliš na moj start...meni je predobar možda bi trebale mrvicu lakše i da budu sve iste težine. :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju