Tehnički kutak > Tuning skutera
Pomoć-multivar
IKO:
ne nego govorin ovome što je otvorio temu,njega to muči
danc00:
--- Citat: andy - 31 Svibanj, 2008, 12:13:27 ---ma šta jede pakne jbt...pa jede al ne sad da budu skroz otišle za 1000km..evo imam žute federe i već 2500 - 3000 km i predobro je sve...
jbt patak krivo sam napiso imam 3,5 i 4,3 role... :icon_thumright:
i daj čitaj prije neke stvari u nekim topicima od mene jbt svaki čas ti moram ponavljat... :jerk:
a ak voziš na crvenom oko 6000 max i moraš mjenjat a pa to i nije puno...a remen je sića 120 kuna..
nemam snimano na žutom centralnom... :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Jede jede, znam al kad svako malo napišeš nekaj drugo pa sam te pital za konačan odgovor :icon_thumright: ! Pa neko je rekel da mu je za par tjedana pojelo serijsko kvačilo ti žuti federi, a i zake bi se deral(mislim na buku kod kretanja) nepotrebno motor ko lud kad se da sredit sa mekšim federima a niš ne gubiš, samo dobiš manju potrošnju i duži vijek trajanja kvačila...
SlowRider:
Pretvrdi federi na serijali ne daju jednako dobre rezultate kao optimalni.
andy:
--- Citat: danc00 - 31 Svibanj, 2008, 13:37:04 ---
--- Citat: andy - 31 Svibanj, 2008, 12:13:27 ---ma šta jede pakne jbt...pa jede al ne sad da budu skroz otišle za 1000km..evo imam žute federe i već 2500 - 3000 km i predobro je sve...
jbt patak krivo sam napiso imam 3,5 i 4,3 role... :icon_thumright:
i daj čitaj prije neke stvari u nekim topicima od mene jbt svaki čas ti moram ponavljat... :jerk:
a ak voziš na crvenom oko 6000 max i moraš mjenjat a pa to i nije puno...a remen je sića 120 kuna..
nemam snimano na žutom centralnom... :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Jede jede, znam al kad svako malo napišeš nekaj drugo pa sam te pital za konačan odgovor :icon_thumright: ! Pa neko je rekel da mu je za par tjedana pojelo serijsko kvačilo ti žuti federi, a i zake bi se deral(mislim na buku kod kretanja) nepotrebno motor ko lud kad se da sredit sa mekšim federima a niš ne gubiš, samo dobiš manju potrošnju i duži vijek trajanja kvačila...
--- Kraj citata ---
oke...ja imam žute federe već hmm, od 12 mjeseca prošle godine. i stalno se tak vozim... :icon_tongue:
aj slow koje bi ti federe stavio na samo zx-a....pa žute šta ne ??? :icon_scratch:
DaBo:
Da ipak ste u pravu..neće ić crveni..stvarno je pretvrd. Stavit ću za početak malossi žuti, pa ćemo vidit. ako nebude štimalo vratim serijski il stavim bijeli.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju