Tehnički kutak > Tuning skutera
Pomoć-multivar
danc00:
--- Citat: andy - 30 Svibanj, 2008, 22:33:32 ---
--- Citat: speed - 30 Svibanj, 2008, 22:23:05 ---imas ti sta na crno za prodat :toothy3:
--- Kraj citata ---
konkretnije reci na šta misliš... ;D
@danc: rolice 3, pola i 4,3 pola, federi žuti i centralni crveni...
remen je novi neki athena tak neš nisam sig a kutiju sam frendu dao sa starim remeneom, sutra dobijete dimenzije...mislim da je 16,5
--- Kraj citata ---
Aha...ja sam imal 3.5 i malo je prevrtaval, sad sam stavil pola 4.3 pola 3.5(3.9ukupno) i dobro je al moglo bi bolje, a tebi je onda sad 3.65- znači trebam MALOSSI 3.7...tak sam si i mislil stavit da bi bilo idealno! Al gle, možeš ti tak ostavit, al ak imaš serijsko kvačilo žuti federi su pretvrdi, pojest če ti pakne u najkraćem roku, ja sam ih imal oko 1tj i dosta sam vozil i vidim da su mi pojele više neg serijala u godinu i pol... pa si ti misli! A za crveni feder neznam jer ga još nisam stavil, valjda će ti remen jesti... e pa si probal žuti c. feder, kak ti je s njim išlo? Imaš snimano možda :icon_scratch: :icon_thumright:
baotian500:
a kako bi se motor ponasao da se pikne gore samo ZX,a ostave se serijske role i federi?
replcnt:
--- Citat: baotian500 - 30 Svibanj, 2008, 23:08:56 ---a kako bi se motor ponasao da se pikne gore samo ZX,a ostave se serijske role i federi?
--- Kraj citata ---
start bi bio u kur*u, isto ko i meni, tek nakon 30 bi čupo, na početku se lomio,kad sam stavio federe preporodio se start
danc00:
--- Citat: baotian500 - 30 Svibanj, 2008, 23:08:56 ---a kako bi se motor ponasao da se pikne gore samo ZX,a ostave se serijske role i federi?
--- Kraj citata ---
NIKAK, prvo kaj sam napravil je to da sam stavil ZX na serijski motor, i ne da je samo start bio u qurcu neg je samo tulil i nije htio ić! E onda je sljedila muka.............. isprobavaj rolice federe ovo ono!
baotian500:
pa oni bi uz spuh trebali dati najbolje preporucene role i federe,kaj ne?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju