u americi od 199 do 399 $ (16,32,64gb),kod nas naravno budu valjda 1000e
Ma samo budale budu dale tolke pare za gejPhone...
Sent from my Galaxy S3 using Tapatalk 2
jbg iphone je ko i golf,uvijek na vrhu i uvijek ce se dat prodat,tak da dok je tak,ja sam za iphone jbg hh )
iPhone je na vrhu zbog dobre reklame a ne zbog samog telefona. Sjeti se samo zabrane prodaje Samsung uređaja... To je sve zbog toga jer su u Cupertinu svjesni da ne mogu napraviti bolji telefon od Samsunga i zato su išli s tom zabranom prodaje samsungovih uređaja. Sve zato da ljudi i dalje kupuju iPhone umjesto samsunga, a i radi zarade. Osim toga neki dan sam baš čital kako je Apple kopirao gotovo sve svoje proizvode od Brauna, čak su i bile slike radi usporedbe priložene gdje se točno vidjelo da je to istina, a s druge strane je na sudu s Samsungom radi kopiranja u dizajnu.
I još jedna stvar, što taj iPhone hvale s nekim funkcijama što samsung u svojim uređajima ima već više od dvije godine.... Evo, recimo ta panoramska funkcija...
To ti je samo dokaz da je Apple dobar marketinški čarobnjak koji očarava fanove i puni im glavu glupostima, a ljudi su tak bedasti da nasjedaju na te njihove trikove i gluposti što im taj Apple proda.