Općenito > Generalno o skuterima

Yamaha Aerox Race Replika ili Gilera Runner 50

<< < (4/12) > >>

Hebo:

--- Citat: aeroxtuning - 30 Svibanj, 2008, 14:06:59 ---kakav runner........ako uzmes roxa uzeo si najbolji scoot(ovo ne govorim zato sto ga ja imam,jer sam i ja htio kupit runnera ili nrg-a)imas najvise dijelova za njega,za sredit ga itd........a taj runner noviji.......ljepsi mi je baotian od njega.......

--- Kraj citata ---
ti ga isto sereš :redface:

Toyota Jarun:
Meni je aeroxica jako lijepa i fakat ima pre jeben dizajn... e di se mogu za nju dobit djelovi??? e da pitam decke koje imaju aeroxicu daj decki reci te kakav je zadnji sic jer morat ce se cura vozit samnom!!

SlowRider:
Suvozacev sic je dosta tvrd, taj je skuter vise za 1 osobu. Ako preferiras voznju sa 2 osobe, onda trazi nesto drugo.

Toyota Jarun:

--- Citat: SlowRider - 30 Svibanj, 2008, 15:13:53 ---Suvozacev sic je dosta tvrd, taj je skuter vise za 1 osobu. Ako preferiras voznju sa 2 osobe, onda trazi nesto drugo.

--- Kraj citata ---

A shit... a bum sad isel sad na tesnu voznju pa da vidim...a osim toga moja cura voli tvde.... siceve

charnel:

--- Citat: vpucko - 30 Svibanj, 2008, 13:22:01 ---de charnel kako je to razmisljanje, raner polovni ili novi aerox!

--- Kraj citata ---

mislio sam s financijske strane, naravno da je najbolje novo.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju