Općenito > Generalno o skuterima
Yamaha Aerox Race Replika ili Gilera Runner 50
marko.p:
aerox,runner je ružan ko lopov
danc00:
--- Citat: Toyota Jarun - 30 Svibanj, 2008, 15:21:08 ---
--- Citat: SlowRider - 30 Svibanj, 2008, 15:13:53 ---Suvozacev sic je dosta tvrd, taj je skuter vise za 1 osobu. Ako preferiras voznju sa 2 osobe, onda trazi nesto drugo.
--- Kraj citata ---
A shit... a bum sad isel sad na tesnu voznju pa da vidim...a osim toga moja cura voli tvde.... siceve
--- Kraj citata ---
Kolko god da ona voli tvrdo kad se bude vozila s tobom 45min, ja mislim da joj se bude tvrdo zgadilo za pola života! Al sve ostalo je na strani Yamahe!
Al moram priznat Runner ima sjedalo za suvozača prepredobro, zbilja mekano i udobno, a Aerox koda da je rađen za jednog vozača i dosta je tvrd !
andy:
--- Citat: danc00 - 30 Svibanj, 2008, 16:28:38 ---
--- Citat: Toyota Jarun - 30 Svibanj, 2008, 15:21:08 ---
--- Citat: SlowRider - 30 Svibanj, 2008, 15:13:53 ---Suvozacev sic je dosta tvrd, taj je skuter vise za 1 osobu. Ako preferiras voznju sa 2 osobe, onda trazi nesto drugo.
--- Kraj citata ---
A shit... a bum sad isel sad na tesnu voznju pa da vidim...a osim toga moja cura voli tvde.... siceve
--- Kraj citata ---
Kolko god da ona voli tvrdo kad se bude vozila s tobom 45min, ja mislim da joj se bude tvrdo zgadilo za pola života! Al sve ostalo je na strani Yamahe!
Al moram priznat Runner ima sjedalo za suvozača prepredobro, zbilja mekano i udobno, a Aerox koda da je rađen za jednog vozača i dosta je tvrd !
--- Kraj citata ---
aerox je meni zakon kad sam sam, nevolim nekoga vozat, a i nije baš preudobno za sjedit dugo... :toothy11:
al zato rox je jako živahan :headbang:
Toyota Jarun:
e a ima li neko neku drugu ideju??? neki drugi motor??? ali mislim da ce mi i dalje bit u prvom planu rox... sad bi trebo ovih dana ic pogledat ju.. malo isprobat.. a vidjet cu!!!
eladio:
derbi gp 50 open :laughing7:
:redface:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju