Općenito > Generalno o skuterima

Yamaha Aerox Race Replika ili Gilera Runner 50

<< < (3/12) > >>

igor.sb:

--- Citat: SlowRider - 30 Svibanj, 2008, 14:08:52 ---Nema te pedesetice sa kojom bi zamjenio aeroxa :headbang:

--- Kraj citata ---

nema te pedesetice koja drzi jedan te isti dizajn vec 10god  :toothy11:

da li ce ikad izaci novi rox?

...btw...kupi sr-a s piaggio masinom  :icon_thumright:

danc00:

--- Citat: SlowRider - 30 Svibanj, 2008, 14:08:52 ---Nema te pedesetice sa kojom bi zamjenio aeroxa :headbang:

--- Kraj citata ---
To je riječ..... :glasses2: :glasses9: :headbang:

SlowRider:
Navozao sam se svega i svacega i taj skuter je ostavio najbolji dojam na mene, trenutno jos nisam naisao na nesto bolje sto bi me zanimalo. :jerk:

--- Citat: igor.sb - 30 Svibanj, 2008, 14:14:24 ---nema te pedesetice koja drzi jedan te isti dizajn vec 10god  :toothy11:

da li ce ikad izaci novi rox?

...btw...kupi sr-a s piaggio masinom  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Zasto mjenjati nesto kada nemoze bolje  :laughing7:

--- Citat: danc00 - 30 Svibanj, 2008, 14:20:32 ---To je riječ..... :glasses2: :glasses9: :headbang:

--- Kraj citata ---

dobro, ti vjerojatno podrzavas jer imas aeroxa  :thefinger:

Bokygs:

--- Citat: igor.sb - 30 Svibanj, 2008, 14:14:24 ---
nema te pedesetice koja drzi jedan te isti dizajn vec 10god  :toothy11:

--- Kraj citata ---

Al ja zato taj isti dizajn uvijek lijep i dobar(moderan) bez obzira koliko je star.Aeoroxov dizajn je svevremenski  :icon_thumright:

danc00:
NE :angry7: !! Vozil sam ih dosta, doduše sve serijale, al ni jedan mi nije ležal ko Yamaha, kolko na cesti kolko udobnost dok vozim, jednina mana je sjedalo za suvozača, al ostalo je daleko ispred ostalih 50ccm skutera...i kaj se izgleda tiče :toothy12: ! A i čista serijala bez blokada juri ko zmaj!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju