Pozdrav svima, gledo sam u tražilici,ali nisam našao sličan problem,pa da opišem problem i pitam:
Dakle, krenuo dns sa suvozačicom na sljeme, i na mihaljevcu odjednom prrfff,onda neko pištanje,onda usporavanje, i zakočim i stanem.
Indikator temperature je bio kućicu do crvenog,ali to nisam mislio da je problem,budući da sam i na more putovaopo 200 km već 3 puta i uvijek bi uzbrdo bio tak,nizbrdo bi se vratio na prvu kućicu.
Ništa, pustim da se ohladi, zavrglam,i on samo zuji. Skinem deklo, remen čitav-ko nov. Na kurblu isto neće upalit-samo se možda malo teže stišće i kad je stisnuta samo napravi "ck". Držim anlaser da ne izleti,zaverglam, i vidim da se anlaser okreće skupa sa onim zupčanikom variomata,okreće se i zvono,al nekaj ne prima,samo zuji i pišti,motor ne starta. Ništa nigdje ne curi. Svjećica baca iskru. Ulja ima dovoljno, jedna trećina, tak da mi se pri nekim naginjanjima za upalit,al kad ravno idem sve oke. Samo sam zaboravio provjerit da nije možda mikroremen puko,al ne vjerujem,bio je ko nov pred mjesec dana.
Kaj se tiče mašine, u to se baš ne kužim, tak da ak mislite da su karike,cilindar ili tak neš, to bum otpeljo na servis, al ak znate kaj je i ak mislite da bi mogo sam nekaj pokrpat-pucajte
Hvala
PS: guro sam ga 5 km od mihaljevca do doma, nadam se da me niko nije vidio