Tehnički kutak > Garaža
Moj Aprilia Sr50 Didika
du_vlaho:
Ima još i poklopac za prikolicu s katancem, kad idem radit u grad da mogu alat zaključat unutra... samo mi nije zgodan kad sam u lokalu il kad vozim kantu smeća... jer mi je zamorno otvarati, a i ne mogu vozit veće stvari :laughing7:
Testirao sam je sa oko 200tinjak kg i bome ide, samo me strah jer su točkovi aluminijski sa dječijeg bicikla... ali su se pokazali odlični jer nemaju žbice pa neće zračnicu probit :headbang:
du_vlaho:
Stigao polinijev variomat, stavljene rolice 5.2gr i crvene opruge kuplunga da popeglam onu rupu prebacivanja sa kvačila na variomat, tvornički remen ostavljen... :icon_thumright:
Inače sa tvorničkim variomatom 7.0gr i tvorničim remenom su mi plave opruge bile skroz ok... :dontknow:
Ali ja sam tu zbog drugih problema... naime trese mi volan pri većoj brzini, a otkrio sam da je to zbog kufera... provjerio sve šarafe sve ok. Trese i kad je kufer prazan... prestane kad ga dignem sa nosača... :icon_scratch:
Jel imao tko takvih problema i kolike utege volana da zbog tog stavim? :icon_biggrin:
steeef:
trese volan zbog kofera,ne zbog težine nego zbog otpora zraka koi stvara u vožnji..
za to bi ti bili ok i neki srednji,ko od nexusa npr tvornički..
Grale:
--- Citat: du_vlaho - 22 Listopad, 2014, 16:14:29 ---Stigao polinijev variomat, stavljene rolice 5.2gr i crvene opruge kuplunga da popeglam onu rupu prebacivanja sa kvačila na variomat, tvornički remen ostavljen... :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Eto vidiš, a meni si se čudio kak sam mogo vozit na 5 g rolicama na tom auspuhu koji je sad kod tebe.
Mada sam federe imal uvijek serijske i nikad rupe na startu.
du_vlaho:
Ispravak, 6.2gr, sa 5.2gr klizi remen ;D
Sa serijskim kuplingom uzbrdo ne može krenut, sa plavim življe krene i na 10km/h rupa, sa crvenim malo više klizi u početku, ali zagrize kasnije i preskoči rupu ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju