Tehnički kutak > Garaža

Moj Aprilia Sr50 Didika

<< < (9/13) > >>

du_vlaho:

--- Citat: ---1. Brojiš zube i usporediš.
Također, ako je stavljanja aftermarket getriba, zupci su ravni.
--- Kraj citata ---

Onda mi nije originalna getriba... samo me brine da ne bude kakav velik omjer jer ću stavit cilindar 50ccm...

--- Citat: ---Što se tiče bloka, neznam dali misliš njega stavljat gore, umjesto da kupuješ novu radilicui ležaje, ali to ti nebih preporučio.
Jer iako ne imala radilica lufta, može dosjed bit pojeden, pa kroz par sto km prolupaju ležajevi.
Tako sam ja imao jedan blok s radilicom bez lufta, pa kad sam je izvadio van, ležaj je rukom upadao na radilicu.
--- Kraj citata ---

Radilica je u ovom bloku mjenjana sigurno, vidim da je otvarano. Na satu je bilo 30 000km. Izgleda mi sve uredno, pa ću je sklopiti... gnjavaža mi je sad rastavljati je kad nema lufta nigdje. Ovaj moj stari blok ću generalno riješiti, radilica, kit i sve da bude tip-top... pa nek stoji za rezervu  :)

du_vlaho:
Grale, spasio si me muke... mislio sam ja ovo ovako sastavit, ali rekoh sebi kakav sam baksuz sigurno ću se zeznuti i raskopao blok, kad ono ležaj samo uklizne na radilicu :angry7:

Dođe mi to povarit, nabit ležaj i njega zavarit za radilicu da nikad više ne ode!  :toothy12:

Ne, zbilja... postoji li kakvo riješenje osim nove radilice? Može se ova kako sredit?

Kad budem novu stavljao loctite-om cu je izmazat  :binkybaby:

Kako sam nesretan... aaaa  :icon_biggrin:

Grale:
Neznam, mislim da je član ceki21 na jednoj radilici popravil dosjed, sad kak, to nebi znal :icon_biggrin:

neos 123:
mozda bi se dalo kod tokara da ga stanji i sa navojem napravi piksnu koju zakelji ljepilom da ne mrda i dosjed kao nov hahah

du_vlaho:
Momci stavljena nova radilica, ležajevi, semerinzi, brtve, klip, karike i sve kako spada...

Sređeni injektori, kompresor... uglavnom prava generalka  :)

Koliko je sad ovo potrebno razrađivati i na koji način? Ostavio sam je da 2h vrti u mjestu, tu i tamo sam učinio đir navrh gasa jer bi u mjestu zakuhala...

Koji antifriz ide unutra?  :)

Da li je istina da oni ležajevi sa plastičnim prstenom ne vole katalizator? Znači moram novi spuh kupovat?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju