Tehnički kutak > Garaža

Moj Aprilia Sr50 Didika

<< < (3/13) > >>

Grale:
aha,dok si ga kupoval odma si naručil i nogaru?kul :toothy10:
ma i mene živcira ponekad to kaj nema mjesta,al meni vizualno ne stoji na 50-tkama kofer,al svako sebi bira kak mu je najbolje,kaj ne :dontknow:
snimi ubrzanje na ravnici,baš me zanima...
i koji ti je setup prijenosa(remen,rolice...)

du_vlaho:
Remen je originalne dimenzije, samo Malossijev... Kevlar. Rolice 6.5gr

Samo me muči kuplung, odnosno oprugice na njemu... na niskim okretajima odvaja pa ga pržim uzbrdo...  :angry7:

Već par dana kopam njuškalo u potrazi za uricama za okretaje motora i pritisak... i našao sam jednu odličnu :

http://www.njuskalo.hr/unutrasnjost/sat-mjerenje-pritiska-zraka-kocnicama-oglas-3333240

Dvije kazaljke u jednoj urici... jednu stavim za pritisak goriva, drugu za pritisak zraka...

Samo se dvoumim dal da je bušim u plastiku ispod kilometraže il da je negdje sakrijem...  :)

Ipak su ove dvije stavke najvažnije za funkcioniranje ditecha i za dijagnostiku nasred puta  :icon_biggrin:

Već si mislim ovaj krom rub lakirat u crno...

giannelli:
ako mislis stavit tu uricu jab bi prvo nabavio drugo plastiku koju mislis busit. da kasnije mozes vratit originalan izgled.  :icon_thumright:

ja ovaj skuter skoro  svaki dan vidjam u gradu, al opet ovako mala kilometraza? kako uspijevas? ja sam sa svojom apriliom u 3 god napravio 22.000 svaki dan dubrovik-cavtat, a ovaj od 2002 ima 14000  :toothy12:

du_vlaho:
Pa nije ona za svog života nit 20 puta bila u gradu...  a 15tak puta je išla ove godine - još sam puno rekao...   ;D

Vozim je kako nemam love za mečku registrirat... al to će se ovaj tjedan promjenit, pa aprilia ide na zimski san...  :frajer:

Uglavnom mi je prije služila da ljeti ponekad odem po kruh... iako mi je autom uvijek bilo zanimljivije ic...  :)

I da, rođak mi ima identičnu ovakvu... samo drugačiji kufer, sa crvenim natrag... u Lapadu živi. Možda si me zamjenio za njega  ;D

giannelli:
jel me zezas ili samo ti vozis ovaj skuter? cesto vidim nekog starijeg covjeka (sigurno preko 40god) vozi se po lapadskoj obali  :icon_scratch: ili ima jos jedna sa tom kukom haha  ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju