I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Citat: DvdAerox - 28 Svibanj, 2008, 23:16:41Citat: SlowRider - 28 Svibanj, 2008, 16:39:36Jel zna netko kakve su polini rolice, na prvi pogled djeluju kao gumenaste.iz vlastitog iskustva ti kazem da su odlicne, kad se potrose, bacis samo gumice u smece, ove unutrasnje utege male ili kako se vec kaze, ponovo iskoristis....vidio sam da ima za kupiti samo vanjski potrosni dio.
Citat: SlowRider - 28 Svibanj, 2008, 16:39:36Jel zna netko kakve su polini rolice, na prvi pogled djeluju kao gumenaste.iz vlastitog iskustva ti kazem da su odlicne, kad se potrose, bacis samo gumice u smece, ove unutrasnje utege male ili kako se vec kaze, ponovo iskoristis....
Jel zna netko kakve su polini rolice, na prvi pogled djeluju kao gumenaste.
mali off: jel zna netko gdje ima za kupit Adige rolica? kupio sam ih zadnji put u ingkartu kojeg vise nema...pa jel zna netko gdje se jos mogu nabavit?hvala
Ja sam na Aeroxu imal serijske na serijskom variatoru (15x12), RMS 15x12 i Kasnije sam kupil Multivar sa 16x13 i gore stavljal i RMS i Malossi rolice. Točno kak ste prije rekli: NEUSPOREDIVO. Napravil sam sa Malossi rolicama 10000 km 5.1 gram (istina bile su već dosta potrošene) ali iste takve RMS su se podrapale nakon malo više od 800 km. I razlika jest... Malossi lakše zavrti mašinu sa istom gramažom nego RMS. Zato su i skuplje I još jedna stvar. TOP vario i Malossi Multivar su neusporedivi. Imam i jedan i drugi (samo kaj mi je multivar već u k*** - kilometri... ) I da bar nisam kupil TOP-a, jer kolko je multivar skuplji tolko (i još malo više) je bolji
Citat: dhorvat2 - 31 Svibanj, 2008, 14:53:13Ja sam na Aeroxu imal serijske na serijskom variatoru (15x12), RMS 15x12 i Kasnije sam kupil Multivar sa 16x13 i gore stavljal i RMS i Malossi rolice. Točno kak ste prije rekli: NEUSPOREDIVO. Napravil sam sa Malossi rolicama 10000 km 5.1 gram (istina bile su već dosta potrošene) ali iste takve RMS su se podrapale nakon malo više od 800 km. I razlika jest... Malossi lakše zavrti mašinu sa istom gramažom nego RMS. Zato su i skuplje I još jedna stvar. TOP vario i Malossi Multivar su neusporedivi. Imam i jedan i drugi (samo kaj mi je multivar već u k*** - kilometri... ) I da bar nisam kupil TOP-a, jer kolko je multivar skuplji tolko (i još malo više) je bolji ahahahhahahahaha LOOOOOOL!!kak onda samo meni isto koje god stavio! ??