Tehnički kutak > Tuning skutera
Problem sa rolicama
baotian500:
--- Citat: Ghoul - 30 Svibanj, 2008, 18:42:51 ---mali off:
jel zna netko gdje ima za kupit Adige rolica? kupio sam ih zadnji put u ingkartu kojeg vise nema...pa jel zna netko gdje se jos mogu nabavit?
hvala
--- Kraj citata ---
eo jos jedan mali off...sorry svima... pa sta je ing-kart propao,ja sam bio zadnji put tamo jos ono kad su preimenovali u bibi-kart,al nisam znao da je propao,al to nije nista cudno,vlasnik(mario)jako cesto dolazi tu kod mene,buduci da sam pokraj motocross staze,pa se dode provozat malo,lik je totalni seljak,kod njega bi propao i plac na standu pa da ima i najvise kupaca
dhorvat:
Ja sam na Aeroxu imal serijske na serijskom variatoru (15x12), RMS 15x12 i Kasnije sam kupil Multivar sa 16x13 i gore stavljal i RMS i Malossi rolice. Točno kak ste prije rekli: NEUSPOREDIVO. Napravil sam sa Malossi rolicama 10000 km 5.1 gram (istina bile su već dosta potrošene) ali iste takve RMS su se podrapale nakon malo više od 800 km. I razlika jest... Malossi lakše zavrti mašinu sa istom gramažom nego RMS. Zato su i skuplje :icon_biggrin:
I još jedna stvar. TOP vario i Malossi Multivar su neusporedivi. Imam i jedan i drugi (samo kaj mi je multivar već u k*** - kilometri... :toothy9: ) I da bar nisam kupil TOP-a, jer kolko je multivar skuplji tolko (i još malo više) je bolji :)
SlowRider:
Ista je cijena rms i malossi rolica - 70kn
vpucko:
--- Citat: dhorvat2 - 31 Svibanj, 2008, 14:53:13 ---Ja sam na Aeroxu imal serijske na serijskom variatoru (15x12), RMS 15x12 i Kasnije sam kupil Multivar sa 16x13 i gore stavljal i RMS i Malossi rolice. Točno kak ste prije rekli: NEUSPOREDIVO. Napravil sam sa Malossi rolicama 10000 km 5.1 gram (istina bile su već dosta potrošene) ali iste takve RMS su se podrapale nakon malo više od 800 km. I razlika jest... Malossi lakše zavrti mašinu sa istom gramažom nego RMS. Zato su i skuplje :icon_biggrin:
I još jedna stvar. TOP vario i Malossi Multivar su neusporedivi. Imam i jedan i drugi (samo kaj mi je multivar već u k*** - kilometri... :toothy9: ) I da bar nisam kupil TOP-a, jer kolko je multivar skuplji tolko (i još malo više) je bolji :)
--- Kraj citata ---
ahahahhahahahaha LOOOOOOL!!
kak onda samo meni isto koje god stavio! ??
SlowRider:
--- Citat: vpucko - 31 Svibanj, 2008, 18:21:00 ---
--- Citat: dhorvat2 - 31 Svibanj, 2008, 14:53:13 ---Ja sam na Aeroxu imal serijske na serijskom variatoru (15x12), RMS 15x12 i Kasnije sam kupil Multivar sa 16x13 i gore stavljal i RMS i Malossi rolice. Točno kak ste prije rekli: NEUSPOREDIVO. Napravil sam sa Malossi rolicama 10000 km 5.1 gram (istina bile su već dosta potrošene) ali iste takve RMS su se podrapale nakon malo više od 800 km. I razlika jest... Malossi lakše zavrti mašinu sa istom gramažom nego RMS. Zato su i skuplje :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
ahahahhahahahaha LOOOOOOL!!
kak onda samo meni isto koje god stavio! ??
--- Kraj citata ---
tebi je troma masina da bi osjetio razliku, vjerovao ili ne al istina je :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju