Tehnički kutak > Tuning skutera
Problem sa rolicama
DvdAerox:
--- Citat: SlowRider - 29 Svibanj, 2008, 11:04:53 ---
--- Citat: DvdAerox - 28 Svibanj, 2008, 23:16:41 ---
--- Citat: SlowRider - 28 Svibanj, 2008, 16:39:36 ---Jel zna netko kakve su polini rolice, na prvi pogled djeluju kao gumenaste.
--- Kraj citata ---
iz vlastitog iskustva ti kazem da su odlicne, kad se potrose, bacis samo gumice u smece, ove unutrasnje utege male ili kako se vec kaze, ponovo iskoristis....
--- Kraj citata ---
vidio sam da ima za kupiti samo vanjski potrosni dio.
--- Kraj citata ---
da, a unutrasnji iskoristis do mile volje, to je super :icon_thumright:
Toyota Jarun:
Ja sam stavio na Baotiana 50cc Rms rolice 5g i motor mi je iso puno bolje! Prije toga mi je jedan decko preporucio da stavim mjesano: serijska i 3,5g.. mi smo tada u garazi stavljali i decko koji mi je stavljao rolice skinuo mi je gumice s variomata( one kaj idu sa strane) i kad sam dosao na servis rekli su mi da sam lud sto sam to napravio da mi variomatik vrtio samo u jednoj brzini... :icon_biggrin: debili
I da decko koji mi je u servisu stavljo rolice reko je da rms i malossi isti k**ra*... ja tad bio budala i povjerovao...ahahah :icon_biggrin:
baotian500:
ja sam imao na baotianu isto rms-ove od 5g, razlika izmedu serijskih i njih je bila dan i noc,ali lose su rolice,poderale su se nakon cca1500km,doslovno su postale kockaste....
Toyota Jarun:
ja sam svog prodo nakon 800 km, a dobio sam ga s 1500 tak da nisma gledao nista kasnije prckao po njemu... nije mi se dalo
Ghoul:
mali off:
jel zna netko gdje ima za kupit Adige rolica? kupio sam ih zadnji put u ingkartu kojeg vise nema...pa jel zna netko gdje se jos mogu nabavit?
hvala
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju