Tehnički kutak > Tuning skutera
Problem sa rolicama
SlowRider:
Evo sto mi se desilo prije par mjeseci.
Imao sam rms rolice 5.1gr i vozio sam se kratko vrijeme sa njima jer su mi bile mrvicu teze i uzmem si 4.7gr rms. Vozio sam neko vrijeme dok se nisu potrosile i ubacim opet 5.1rms te koristene i skuter se ponasa kao da ima 10+gr rolice. Onak neide u okretaje, na 6000 je isao 80 po kazaljci, nije se mogao razvrtiti. Ja gledam sto se dogadja, kao da sam stavio mnogo teze rolice. Predjem ja 30-ak km do ducana i nazad i stavim 5.1 malosi. Skuter se preporodi i sve za 5.
Kakav bi to mogao biti razlog da rolice od 5.1gr postanu mnogo teze jer su produzavale jako brzo prijenos u max. omjer :icon_scratch:
Mr J:
bitna ti je i plastika kojom su obavijene...
Gerbi:
O tome sam i ja imao nedavni topic...13,2 polini i 13.5 malossi kao neusporedive...motor da ne funkcionira s ovim polini rolinama, pa me interesiralo kakva su vaša iskustva i usporedbe s ta dva branda =) ?
gumy:
kupio rms 19x15.5 u gramaži 3.7 i 4.0, skuter se s obadvoje isto ponaša, nevjerojatno, najviše se vrtio na 11800, stavim malossi 3.8 gr, razlika nebo i zemlja, zavrti ga na 12300-400 bez problema... više ne kupujem rms....
DvdAerox:
isto se i meni desilo, probo sam rms i malossi rolice, i doso do zakljucka da su one od polinija (one sklopljive rolice) najbolje, recimo polini i rms 4 gr. neusporedivo.....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju