I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
ima nekoliko dana ovaj gore navedeni spuh počeo mi je probleme stvarat,prvo na 9000 okretaja počme šuškat za popizditi,drugo na topu je počeo baliti i top pušta plinove za popizdit............znam da je top na njemu riknio ali kako ovako rano,uzeo sam ga novoga i na motoru je 10 mjeseci jeli moguće da u to vrijeme ode u(ONU STVAR) i može li biti dodatnih probleme zbog toga...........
aj to se da sredit jer je top ko na mom bivsem nextu...odvidas ove dvi tri vide sto drze top, rastavis top, krajeve di taj lim seda samo dva kruga teflonskom il izolir trakom i nabijes nazad...usput odma vidis kakva je vuna unuta ako je šugava zaminis je..nadjes negdi kamene vune...mogu ti ja to snedilje doletit napravit ako ti se cini zajebano...
Sestra je sestra, al' Yasuni je Yasuni!
Tomi_ZG ubija me to zujanje i šuškanje.............i izgubi mi snagu u krajnjoj brzini sa takvim spuhom......a zvao sam ami-trade u zagreb oni su mi rekli da je to zbog nekvalutetnog ulja.........
da sigurno zbog ulja...nznm kaj je s tim gianellima,frend ima reversa i suska cijelo vrijeme u vožnji...skinuli smo sve dole i dio po dio lupali i ispada da nekaj lupa u loncu ispod prigusivaca,u tom dijelu...i dok je na skuteru onda šuška,zuji kaj već...čačkali ga sa žicom,čistili i opet isto...
Citat: Grale - 05 Rujan, 2012, 23:35:29da sigurno zbog ulja...nznm kaj je s tim gianellima,frend ima reversa i suska cijelo vrijeme u vožnji...skinuli smo sve dole i dio po dio lupali i ispada da nekaj lupa u loncu ispod prigusivaca,u tom dijelu...i dok je na skuteru onda šuška,zuji kaj već...čačkali ga sa žicom,čistili i opet isto... šuška zbog toga što u spuhu ima metalni plašt sa rupicama i oko njega je omotan sloj vune, što auspuhu daje kvalitetniji i tiši zvuk bez obzira na pregušivač.Naravno vuna s vremenom izgori pa plašt lupa unutar lonca. slike sve govore http://i734.photobucket.com/albums/ww346/1978hondacg125/53827f79.jpghttp://i734.photobucket.com/albums/ww346/1978hondacg125/a6b1a99c.jpg