Tehnički kutak > Tuning skutera

Koji najjači setup se može voziti sa uljnom pumpom na minareliju?

<< < (9/10) > >>

dhorvat:

--- Citat: luna500rr - 05 Rujan, 2012, 08:44:52 ---na minarelli masini s minarelli pumpom cilindar dobiva crtice na polusintetici, dakle trazi ili full sintetiku ili izbacit uljnu...ili sto sam ja prije radio, na 4l goriva jos samo 0.05l ulja u rezervar i gonjaj selma...

--- Kraj citata ---

O kojem setupu govoriš jer je velika razlika. Po vama je 70ccm Kit, 17,5 dellorto i serijski okretaji smrt za mašinu, a neda mi se sad uploudat slike da vidiš kak je to zgledalo

--- Citat: ivanm - 05 Rujan, 2012, 07:52:48 ---a btw kaj nisi ti imao 3-4 specijale na tom trophyju da nebi ljudi mislili da si sve odvezo na jednom klipu? :zubo:

--- Kraj citata ---

Probaj sa 6-7 specijala i to sa istim klipom  :zubo:

ivanm:
rasprava je potpuno nepotrebna...
jedino je jasno i po pravilu:

ako se stavlja veća termogrupa i veća dizna (i veći karb) na pumpici koja ima regulaciju treba pojačati dovod ulja
ako pumpica nema regulaciju, uz pumpicu u rezervoar treba dodavati 1% ili srkoz isključiti pumpicu i sam raditi 2-2.5%

neovisno kako nekome izgledao klip i cilindar nakon koliko tisuca km ovo što sam napisao (nisam ja to izmislio) to je jedino ispravno a ostalo su eksperimenti..

neven92:
da se ubacim,kak znati na piaggiu kolko treba pojacati,tj kolko treba dotegnuti sajlu il kaj se vec dela....sad drugi tjedan stavljam kit pa me zanima onda,jer ni meni se neda bas vise sam radit mjesavinu svaki put....

ivanm:
onaj vijak koji nateže sajlu odvrneš 5-6 krugova, tak da se oznake na potenciometru odmaknu 2-3mm.... ak previše dimi malo smanjiš..
ja trenutno imam 4 kruga do defaulta (oznake su odmaknute 2mm)

neven92:

--- Citat: ivanm - 05 Rujan, 2012, 09:42:02 ---onaj vijak koji nateže sajlu odvrneš 5-6 krugova, tak da se oznake na potenciometru odmaknu 2-3mm.... ak previše dimi malo smanjiš..
ja trenutno imam 4 kruga do defaulta (oznake su odmaknute 2mm)

--- Kraj citata ---

aha,znaci nema bas neko određeno kolko treba nek treba isprobavat....okej,fala   :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju