Tehnički kutak > Tuning skutera
Koji najjači setup se može voziti sa uljnom pumpom na minareliju?
Josip:
--- Citat: Jurich - 04 Rujan, 2012, 19:28:03 ---
--- Citat: Josip - 04 Rujan, 2012, 19:23:27 ---
--- Citat: ivanm - 04 Rujan, 2012, 18:00:27 ---Opet. :omfg:
70 CCM NE MOZE BIT NA PUMPI KOJA JE NARIHTANA NA 50 CCM I TOCKA. TO STO JE IZDRZALO NE ZNACI DA TREBA TAKO. ISTO KAO STO SE KIT NE VOZI NA 12MM KARBU. IZDRZI DA ALI SE TAKO NE SLAZE. AKO JOS NETKO NAPISE DA SE KIT MOZE VOZIT NA PUMPICI KOJA NIJE POJACANA ILI BEZ DODAVANJA ULJA DOBIT CE BANN ZBOG NETOCNIH SAVJETA. TAKO NESTO SE NE MOZE PREPORUCITI I NE RADI SE. I AMEN.
Sent from my GT-S7500 using Tapatalk 2
--- Kraj citata ---
nije mi jasno sto si se uspjenio :dontknow:
ja sam vidio starog nrg-a sa mhr kitom, mhr auspuhom i 17,5 + mjesalica i vozio je tako svaki dan nekih godinu dana, termogrupa nije imala nikakve znakove zaribavanja :dontknow:
ne kazem da bi ja osobno tako, niti da je ispravno, samo kazem sta sam vidio, ali opet neznam zasto bi nekom base setupu smetalo
a ti sad ako oces daj mi bann :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
josipe uljna pumpa na piaggiu se da štelat :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
hvala na info, nikad nisam vidio otvoreno deklo od piaggia, o drugim da ne pricam.... :toothy12:
ivanm:
da se štelat na svim piaggio i gilera blokovima, na nekim kinezima i pežoima..
ako se da štelat obavezno se pojača, ja sam sebi zategnuo sajlu par krugova i na svakom kojem sam stavio kit tako..
na minarelliju izvadim zupčanik i kažem čovjeku da radi 2% i bude tako..
uvijek je bolje za tuniran skut i podvučeno UVIJEK BOLJE radit sam mješavinu, za motor je to najbolje.. radi komocije su uljne pumpe tu ali svaki ozbiljan setup nema uljnu pumpu..
na high end setupima se miče i vodena pumpa i osovina, remenica, remen sve skupa ide van i stavlja se električna, ne samo zato jer bolje vrti nego da se izbjegne sav taj sustav remen zupčanik itd i da se maksimalno rastereti radilica..
a vi se vozite sa serijski podešenim uljnim pumpama i kako hoćete ali kladim se da se odvoziš 200-300km i izmjeriš točno količinu potrošenog benzina i ulja da bi došao do mješavine omjera 1-1.5% pa ako je to vama u redu za vaš motor onda je i meni svejedno.. ali znam da je 2-2.5% zakon.
dhorvat:
--- Citat: ivanm - 04 Rujan, 2012, 18:00:27 ---Opet. :omfg:
70 CCM NE MOZE BIT NA PUMPI KOJA JE NARIHTANA NA 50 CCM I TOCKA. TO STO JE IZDRZALO NE ZNACI DA TREBA TAKO. ISTO KAO STO SE KIT NE VOZI NA 12MM KARBU. IZDRZI DA ALI SE TAKO NE SLAZE. AKO JOS NETKO NAPISE DA SE KIT MOZE VOZIT NA PUMPICI KOJA NIJE POJACANA ILI BEZ DODAVANJA ULJA DOBIT CE BANN ZBOG NETOCNIH SAVJETA. TAKO NESTO SE NE MOZE PREPORUCITI I NE RADI SE. I AMEN.
Sent from my GT-S7500 using Tapatalk 2
--- Kraj citata ---
Nemoraš se srditi na to što mi govorimo, ali kaj nije u redu napisati svoje iskustvo koje je između ostalog bilo ugodno, a i više nas je potvrdilo tu priču. Pa znaš i sam kolko je moj Aerox dural na uljnoj pumpi, ak 81 hiljadu, odnosno minus 38 hiljada serijale, znači 43 000 km onda nek sve ide kvragu :angry7: Možda iz te priče zaključujemo da je 1.5% mješavine dovoljan za nesmetan rad motora :dontknow:
ivanm:
pa daaa....
je i kinezu je 5$ plaća dnevno dosta a cijeli dan sastavlja skutere negdje u tvornici.. dosta mu je jer za više ne zna, kao ni vaši skuteri..
ma samo vi vozite na 1.5%, ipak je kriza, nema se..
a btw kaj nisi ti imao 3-4 specijale na tom trophyju da nebi ljudi mislili da si sve odvezo na jednom klipu? :zubo:
luna500rr:
ko je rastavljao minarelli uljnu vidit ce da izbočenje na kapici upire u iglicu koja je dalje spojena na pumpicu koja pumpa ulje...
za pojacat uljnu, ta kapica se digne, izmjeris koliko je trenutno udubljenje, stavi se udubljenje na nesto suplje neku gedoru i slicno, te s necim tupim samo udubi...
neznam konta li ko, al 'srećom' ima u mene par blokova, skinut cu neku uljnu pa napravit FAQ u petak il kad stignem...
sto se plasticnog zubcanika tice, pojede se i na serijali majstorima sto ga ne podmazu ili stoji s original mašću iz 98'...nanovo podmazan trpi pun racku okretaja on nije nikakav problem u minarellija...
a to za ulje..umene je na kina masini s pumpom na sajlu bacalo malo vise ulja pa bi mi s polu sintetikom nakon mjesec dva vozanja skuter oslabio totalno jer bi se ispuh na cilindru napola zacepio od izgorenog ulja a bilo bi svacega i na glavi i na celu klipa...na minarelli masini s minarelli pumpom cilindar dobiva crtice na polusintetici, dakle trazi ili full sintetiku ili izbacit uljnu...ili sto sam ja prije radio, na 4l goriva jos samo 0.05l ulja u rezervar i gonjaj selma...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju