Tehnički kutak > Tuning skutera

Koji najjači setup se može voziti sa uljnom pumpom na minareliju?

(1/10) > >>

Pupo:
Zanima me da li bi išlo gore nešto jače od nekog base kita, a da mogu ostavit uljnu pumpu da ubacuje sintetiku  :)  Ipak se neželim odreći komotnosti da nemoram sam pravit mješavinu i da mogu tankat čisti bez razmišljanja.

Hvala

mhr-team:
a čuj... možeš bez problema vozit i slabiji midrace na uljnoj pumpi, čak i jači midrace, sad opet sa uljnom se nikad ne zna... ali da budeš siguran za svaki slučaj ulij na svaki rezervoar goriva bar čep ili 2 ulja,,,

ivanm:
ak pumpa nema štelanje i tak i tak moraš dodavat..
onda kad već mućkaš mješavinu, maknu uljnu i radi sam 2%
isti vrag jel radila pumpa i dodaješ još 1%
kad imaš ulje u flaši stavi 2 % i miran si.

Pupo:
Zato i pitam šta se može najjače vozit samo s pumpom, bez ikakvog dosipanja. Ako budem htio dosipat, onda ona ide van, to nije uopće upitno. No pitam, što mogu stavit gore i vozit a da se nezamaram s (do)sipanjem ulja u tank.

S moje strane, bolje bi vozio base, nego dosipavao. A i nije mi cilj sad gore stavljat neznam što, u biti interesira me slabiji midrace, neka Al sedamdesetka a da nije base  :toothy3:

Da, mina nema štelanje, bar koliko znam.

arz:
Ajd da se u ubacim, mali OT ali ipak vuce na temu. Mene u uvijek nekak trta da mi ne zasteka uljna pumpa, pa me interesira koji je nacin najsigurniji? Kaj, radit odma mjesavinu i cao? Kak bu sa uljnom pumpom ak bu na prazno delala, kak ju zblindirat, zaruljica od ulja i tak to...

iPh4s tt

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju