kolko ja to pratim po forumima okolo,i po riječima mehaničara te ljudi koji rade u dućanima specijaliziranim za ulja,ina ima jako kvalitetno ulje,pa čak i kvalitetnije od mobila ili valvolina u istoj klasi (10w-40) upravo zato kaj se inina ulja rade od friških,tj. novih sirovina,dok se mobilova i valvolinova ulja rade od određenog postotka prerađenih ulja (čitaj otpadnih,iliti pregorenih ulja),možda sam u krivu,ali za naš balkan slablju kvalitetu daju,pa čak i ne zadovoljavaju specificirane norme...naravno,ovdje ne pričam o mobil 1 ili takvim vrhunskim uljima koja slove za najboljima
,tu ne bi smjelo biti odstupanja u kvaliteti,ali to nemože ić u istu klasu sa ininim delta 5 ni po kvaliteti,a još manje po cijeni
...tata je recimo uvijek prije točil ulje renomiranih brandova,naravno uz redovite servisne itervale od 10k,i pred 2 god mu se jako zamjerilo valvoline ulje,koje je nakon ispusta bilo tak strajbano,ko da je voženo s njim 30k,a ne 10,i to normalne vožnje...to se desilo dvaput i od onda toči samo inu za koju i sam kaže da je puuuno u boljem stanju nakon intervala,plus kaj je jeftinije,tak da sam ja za inu