Ostalo > Razne offtopic teme :)
Ebay / Aliexpress
igor.sb:
nikad nemoj traziti da ti ponovo salje, uvijek trzi novce nazad
pojeo sam par puta g#vn% zbog tog, di bi isteklo 45 dana, ne moze otvoriti dispute na paypalu, ne mos dati feedback. glupi kinez se pravi mutav, ne odgovara na poruke i mos se slikat
tj mos kupit opet neke sitnice nalupat mu par neg ocijena poslat poruku da mu jeb mamu i to e to
malo mi je cudno da ti je dosao iz usa za 3 dana? ajd 4 ali 3 :dontknow: :dontknow:
zvonkec_92:
--- Citat: igor.sb - 31 Kolovoz, 2012, 12:29:19 ---nikad nemoj traziti da ti ponovo salje, uvijek trzi novce nazad
pojeo sam par puta g#vn% zbog tog, di bi isteklo 45 dana, ne moze otvoriti dispute na paypalu, ne mos dati feedback. glupi kinez se pravi mutav, ne odgovara na poruke i mos se slikat
tj mos kupit opet neke sitnice nalupat mu par neg ocijena poslat poruku da mu jeb mamu i to e to
malo mi je cudno da ti je dosao iz usa za 3 dana? ajd 4 ali 3 :dontknow: :dontknow:
--- Kraj citata ---
a i meni je bilo čudno.. mislio sam da ima možda negdje u europi svog distributera il kaj več.. jbg nisam čito adresu na koverti odma sam ju bacio.. :D ali ono to je vrh kaj sam ikad vidio.. inače posle toga kad mi nekaj stigne za 7-10 dana ja presretan.. jer iak čekat neku pi*dariju 3-4tj je koma čovječe :angry9:
Dugi13:
ja uvijek trazim refund ne j**** spike da ce ponovno poslat i da me moli da cekam jos 7 dana jel znam za fore od 45 dana da se nemre dispute napravit i to im je glavna fora molim vas da pricekate jos 7 dana i svaki odgovor je takav i onda samo klik na dispute i lova je na racunu za 2 3 dana
Sever:
ja prije 3 tjedna narucil zarulje iz kine i jos ih nema :-[
a obicno su mi paketi dolazili nakon 2 tjedna
stunt_master:
moj rekord maska za mob from Hong Kong 4 dana :icon_biggrin:
a npr znalo mi se desit,neki satovi sta ih se prodaje na desetke dnenvo, vise od mjesec dana :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju