Ostalo > Razne offtopic teme :)
Ebay / Aliexpress
Dugi13:
--- Citat: Sever - 31 Kolovoz, 2012, 12:32:53 ---ja prije 3 tjedna narucil zarulje iz kine i jos ih nema :-[
a obicno su mi paketi dolazili nakon 2 tjedna
--- Kraj citata ---
posalji upit da ti vrati lovu ako nece otvori dispute! :icon_thumright:
stunt_master:
--- Citat: dugi13 - 31 Kolovoz, 2012, 12:35:47 ---
--- Citat: Sever - 31 Kolovoz, 2012, 12:32:53 ---ja prije 3 tjedna narucil zarulje iz kine i jos ih nema :-[
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
pa mozda ih je poslao, 3 tjedna i nije neko vrijeme, ja bi mu dao mjesec, onda upit,ak se jos otegne onda ga napast
Sever:
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
budem pricekal
pise 10-25 radnih dana
prema tomu jos ima 10 dana fore
Nyzvo:
jel narucuje netko sa dealextremea kaj?
igor.sb:
tako je mene zavlacio, tjedan-2 dana i mislim si dokle ces, reko ok neg feedback, nema novci se vracsaju odma
ima i bezobraznih, desilo se par puta da nije proizvod bio kao na slici, pa kao bez ikake isprike, ono kog briga, isti k,,,, u tom stilu je odg, e kad lupis neg. feedback odma se ispricava, ali majstore sad je kasno za isprike :toothy12: :toothy12:
kazem 3 dana mi je cudno jer kod mene je to nemoguce za izvest, danas nek se posalje, sutra nek uđe u hr, drugi dan carina, 3 dan moja posta, min 4 dana prije nemoguce
--- Citat: Sever - 31 Kolovoz, 2012, 12:39:17 ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
budem pricekal
pise 10-25 radnih dana
prema tomu jos ima 10 dana fore
--- Kraj citata ---
nema cekanja, kazes uvijek dođe kroz 15 radnih dana, kakih 25, napises da si isao u svoju postu i da su te trazili broj, pitaj jer ima tracking number (znas da nema) pitas svejedno, uvjeris kineza da je trebalo biti jos jucer, trazis novce, jer cekanjem te izigraju
--- Citat: Nyzvo - 31 Kolovoz, 2012, 12:39:42 ---jel narucuje netko sa dealextremea kaj?
--- Kraj citata ---
skoro pa nikad
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju