Ostalo > Razne offtopic teme :)

Ebay / Aliexpress

<< < (329/354) > >>

Tomi_ZG:

--- Citat: stipe - 20 Ožujak, 2018, 09:29:23 ---nigdi ne pise da triba i punjac 5A, kojeg je u cipoteci platio vise nego pojacalo  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
Baš čudno,isto kak je Zvonkec 3X dobio krivu sajlu  ;D

--- Citat: stipe - 20 Ožujak, 2018, 09:29:23 ---zvuk je ok, nema distorzije, ma ne znam sto bi rekao, gledas i ne vjerujes da zvuk dolazi iz njega...

--- Kraj citata ---
S obzirom koju siću košta dobro da i radi,samo i dalje je to igračka,al za fešte i zajebanciju je ok,nije veliko pa su šanse da ga zaliješ pivom svedene na minimum  ;D

CoK:

--- Citat: Tomi_ZG - 20 Ožujak, 2018, 08:47:24 ---Ma ja se divim ljudima kak uopće imaju živce s takvim pi*darijama,platiš malo skuplje i odeš takvu sitnicu kupit u dućan i imaš je sad odma

--- Kraj citata ---
ajde da se slozimo i mi jednom

avr freak:
ekipa imam jedan problem sa kupovinom na Ebayu i ne mogu nikako otkriti u cemu je caka.
Uzimam dosta stvari i uzeo sam neke maskice za mobitel jucer jer kao isto nije htjelo
a njih sam kupio bez problema, danas opet probam i jednostavno ne zeli. Novaca na racunu ima, i puno vise nego me trazi ali jednostavno ne prihvaca.
U cemu bi mogla biti caka?, probao sam i sheme sa adresama ali kartica i kucna adresa su mi iste a on i dalje ne prihvaca.. nemam vise ideja.

Evo slika, i na mobitelu i na racunalu. Zadnja kupovina mi je bila lampa za motor 120 dolara i kupio sam bez problema prije nekih 2 tjedna. Tu je iznos 114E  ::)

Hvala unaprijed!

zvonkec92:
5 placanja dnevno mozes obaviti samo ( ako si zagrebacka banka, neznam za druge ) pederski limit al jebiga :(

avr freak:
5 placanja i 5000kn, a ovo je 890kn. Nikako ne drži vodu a prva transakcija, i jucer i danas. :/

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju