Ostalo > Razne offtopic teme :)

Ebay / Aliexpress

<< < (328/354) > >>

Corector:

--- Citat: zvonkec92 - 19 Ožujak, 2018, 17:45:58 ---Ovi kinezi su postali takvi fušeri u 3pm. Naručim dve sajle za kvačilo za motor, dužina mora bit 42" i tako je opisano u oglasu. Naručim glupan mi pošalje 38", žalim se pošalje on novi paket i opet stignu 38", i opet mu kažem da je retardiran nek pogleda kaj pakuje i treći put opet isti k**ra*, 38"  grrrrr kakvi debili j#bo te.. Naručio neku led lampu sa aliexpressa oko 100kn lampa i sve super ljepo izgleda radi al neki kreten je s nečim oštetio sami led čip, tj onu kuglu na njemu i naravno snop je zak**ra* i 3x slabije svijetili nego kaj treba.. Pa j**** ti kretene glupe to koda retardirani ljudi rade tamo po tim dučanima.

--- Kraj citata ---

Meni se to cesto desavalo. Pogotovo kad srozaju kvalitetu i uvijek nesto izmjenjuju s ciljem da je jos jeftinije.

zvonkec92:
Poslo mu PM pa čekam kaj će reč.. ak neda drugu lampu oću pare nazad, onom debilu za sajlu se neču više ni javljat :(

CoK:
Sta ocekivat od kineza, dobro je da dode uopce

Tomi_ZG:
Ma ja se divim ljudima kak uopće imaju živce s takvim pi*darijama,platiš malo skuplje i odeš takvu sitnicu kupit u dućan i imaš je sad odma

--- Citat: stipe - 23 Srpanj, 2017, 17:54:47 ---Jel itko kupovao sto od ove marke?

http://i.ebayimg.com/00/s/ODU1WDEwMDA=/z/ML4AAOSwg6pZbQtr/$_10.JPG

http://m.ebay.com/itm/2017-Nobsound-Mini-Bluetooth-Digital-Amplifier-Hi-Fi-Stereo-High-Power-Amp-50W-2-/281473239132

Cisto sumnjam da je 50x2 ali mi isto odlicno izgleda...

--- Kraj citata ---
Star je post al jesi kupio tu smijuriju na kraju?
Je digitalac al 50w rms ima al ne denes,5w bi mogao imat,jbt moje pojačalo od 50w ima samo trafo jedno 4x veći od ove cijele igračke,a proizvođač je klasični čang šlang kinez,ovo hi-fi u nazivu neću ni komentirat

stipe:
jesam! tj frend, priko mene

nigdi ne pise da triba i punjac 5A, kojeg je u cipoteci platio vise nego pojacalo  :icon_biggrin:

u kratko - pojacalce rastura!

nije sad ono glasno da mozes raditi tululm za njih 50, ali nas 10tak, pojacano do kraja, cilu noc je radilo, uopce se nije grijalo, ma odusevljeni!

zvuk je ok, nema distorzije, ma ne znam sto bi rekao, gledas i ne vjerujes da zvuk dolazi iz njega...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju