Ostalo > Razne offtopic teme :)
Ebay / Aliexpress
KarloDelPontiac:
--- Citat: Infernus - 09 Prosinac, 2016, 15:55:47 ---u podforumu offtopic se ne broje postovi.
Npr predmet koji košta 18usd + 15usd shipping, sama cijena je 18usd (manje od 160kn) --> nema carine?
--- Kraj citata ---
dobra vijest za tebe je da nema carine na taj iznos.. a loša vijest je da ima PDV... :toothy12:
iznos ide na onoliko koliko si sve skupa platio, traže te ponekad i potvrdu plaćanja da vide da ne muljaš.. do 22$ nema ničega, a nakon 22$ do "ne znam točno" ide samo PDV, a nakon tog iznosa ide i PDV i carina
Infernus:
Aha... već sam se ponadal xD
Hvala!
balicdim:
--- Citat: jony b. - 09 Prosinac, 2016, 14:48:07 ---....i šta onda? samo čekanje!? ili se može nekoga kontaktirati? lik mi pristaje vratit pare, ali meni trebaju ti vijci, ne može ih se baš pronači i kupiti svaki dan....
--- Kraj citata ---
na yanwei tracking se nemožeš oslonit, tako sam ja imao 3 mjeseca kod nas u ZG-u paket i već sam zaboravio na njega da bi mi se jedan dan pojavio sa naplatom oh 4.50 i sa ceduljom na kojoj se jedva vidjelo mode ime
pitam poštara odakle to on kaze iz kine ;D
ja mu pokažem datum isporuke na cedulji a on samo što nije poletio koliko se razmahao ramenima....
jony b.:
....a sranje, a to mi baš treba i jedva sam našao na ebayu.... I seller vidi da stoji paket u ZG, pa malo oteže sa refoundom....
Kako je to nelogično da ne možeš nekoga kontaktirati u vezi toga....
P.S. U petak dobio paket iz Kine free shipping, bez 4,5kn, kupljen u subotu.... 6 dana, ovo mi je apsolutni rekord....
te-te-ac:
moze neka preporuka za micro usb punjač za mob ?!? nesto provjereno, moze biti i koji dolar skuplje...
uzeo sam vec par komada i sve je drkavo, puni cijelu noc i napuni ga za 20-30%
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju