Ostalo > Razne offtopic teme :)

Ebay / Aliexpress

<< < (322/354) > >>

balicdim:

--- Citat: jony b. - 08 Prosinac, 2016, 08:13:35 ---....tracking kaže da je stvar stigla 14.11. u Zagreb airport, dalje nema ništa.... Kome se obratiti, stvar (dva specijalna vijka) je ispod 10 € plaćena i stvarno mi treba....

--- Kraj citata ---

je tracking xyz pošte zaboravi na njega, nije prioritet, bit će sistem kad stigne stigne

ako je preporučena pošta, možda je na dodatnim kontrolama ili je već proslijeđen dalje ali nije u bazi. više puta mi se dogodilo da mi stigne paket kući i tek za dan dva bude pribilježen u ZG-u i nakon par h na lokaciji

jony b.:
....i šta onda? samo čekanje!? ili se može nekoga kontaktirati? lik mi pristaje vratit pare, ali meni trebaju ti vijci, ne može ih se baš pronači i kupiti svaki dan....

jony b.:

--- Citat: jony b. - 09 Prosinac, 2016, 14:48:07 ---....i šta onda? samo čekanje!? ili se može nekoga kontaktirati? lik mi pristaje vratit pare, ali meni trebaju ti vijci, ne može ih se baš pronači i kupiti svaki dan....

--- Kraj citata ---

Edit: i koliko god postao imam 136 postova pol godine već!

Infernus:
u podforumu offtopic se ne broje postovi.

Imam jedno pitanje u vezi carinjenja.
Jel istina da se carina ni PDV ne plaćaju ako je sama cijena proizvoda manja od 160kn (22Eur) ali zajedno s poštarinom prelazi 160kn?

Npr predmet koji košta 18usd + 15usd shipping, sama cijena je 18usd (manje od 160kn) --> nema carine?

Ako je to istina, po toj logici se više isplati kupiti predmet koji košta npr 15usd + 15usd shipping nego isti takav koji košta 30usd + free shipping. Jel tak?

zvonkec92:
gamad lopovska na cjeli iznos gleda, jebe im se za postarinu

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju