Ostalo > Razne offtopic teme :)

Ebay / Aliexpress

<< < (311/354) > >>

balicdim:
riješeno sa DHL-om

njihov fiksni trošak od 100kn + PDV i najvažnije plus PDV na ceh robe u iznosu 25%

sveukupno 235kn troškova jer je paket iz "njemačke" koji je putovao preko kine do mene  ;D

dogovorio sa sellerom partial refund jer mi se neda fantazirat sa povratom na njegov trošak jer se proizvod kupuje vać najmanje 2 i pol mjeseca

sasha2511:
znaci lagao je, pukni mu odmah los feedback sad kad si se dogovorio..

from my x500

zvonkec92:
http://www.flytexpress.com/Tracking/PackageTracking.aspx?trackingNumber=71123675406

naručio tri stvari sa banggooda. sve tri su došle 23.6. u HR. od te tri dve su mi došle doma još prošli tjedan u četvrtak a ovoj trečoj stvari sa gornjeg linka ni traga ni glasa. dobro koju pi*+u materinu ti retardosi na pošti rade da to tak dugo tam stoji? koga zvat i kome se obratit za to da pitam di je moj jebeni paket mater im j**** neradničku zaostalu? masu stvari sa ebaya isto nisam dobio a po broju su također u hr odavno, nisam se nikom niš žalio reko ko ih jebe nebum propo za dolar-dva al sad je to fakat postalo nenormalno, svaki drugi paket stigne u HR a nema ga k meni

Patr1k747:
zvonkec ne znam kak tebi ,ali evo ja vec kupovao dosta preko ebaya i nikad problema jos , jedino jendaput nisu imali boju pa su mi poslali mail na ebay a nisam vidio al jbg...

zvonkec92:
i meni je sve bilo oke do prije 2mj, pa to vise nije normalno svaki drugi paket stigne, a kaje najzalosnije i ovi koje nisa dobio po trackingu su u HR i sve su to sitnice po 1-10$ znaci nema carine nema pdva a paket negdje zagubljen

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju