Ostalo > Razne offtopic teme :)
Ebay / Aliexpress
Rox-Rab:
--- Citat: jerrycro - 13 Svibanj, 2016, 11:05:00 ---točno to. ovisi o poštaru koji će ti donjet paket i to je kraj priče oko tih jebenih 5 kn
--- Kraj citata ---
od 2.5 stavljaju naljepnice na pakete i ne mozete izbjeci placanje
jerrycro:
hvala na info baš ću pitati poštara kad mi dođe idući put
Nikola46:
Piatnje oko trackinga.
Sa Ebaya sam narucio neki 3M primer 94 sto poboljsava drzanje folije na "zeznutim" mjestima. Po trackingu paket je dosao u Hrvatsku jos u nedjelju i od onda nema nikakvih pomaka!
Jel netko imao takvu situaciju?
Pulss:
--- Citat: Rox-Rab - 13 Svibanj, 2016, 11:10:18 ---
--- Citat: jerrycro - 13 Svibanj, 2016, 11:05:00 ---točno to. ovisi o poštaru koji će ti donjet paket i to je kraj priče oko tih jebenih 5 kn
--- Kraj citata ---
od 2.5 stavljaju naljepnice na pakete i ne mozete izbjeci placanje
--- Kraj citata ---
Dosla danas dva ''small''.. Nema ni jedan nikakvu naljepnicu niti san ista platia ;D
balicdim:
bio jučer u pošti (završio smjenu prije 19h) i gle iznenađenja
naplaćeno samo 4.50kn (plaćeno sa 200 ;D ), pitam ja tetu što tamo radi, a što je sa ležarinom, ona kaže to ide samo na pakete koji pod naplatom carine
btw dobio sam fiskalni račun
bila je i neka ženska za crveni križ i kaže ona meni dobar dan a ja njoj doviđenja i nije bilo nikakvog davljenja oko prisilnih dobrovoljnih darivanja
--- Citat: Nikola46 - 13 Svibanj, 2016, 19:12:43 ---Piatnje oko trackinga.
Sa Ebaya sam narucio neki 3M primer 94 sto poboljsava drzanje folije na "zeznutim" mjestima. Po trackingu paket je dosao u Hrvatsku jos u nedjelju i od onda nema nikakvih pomaka!
Jel netko imao takvu situaciju?
--- Kraj citata ---
kako ide tracking, ako nije u obliku RXxxxxxxxxCN onda zaboravi na njega, bit će na dnu neke vreće i dok ga ne uzmu u ruke i ne proslijede dalje neće bit informacija o njegovom stanju
imao sa sličnu situaciju i paket je "ležao" na aerodromu da su se i slova izlizala prilikom preuzimanja
--- Citat: Pulss - 14 Svibanj, 2016, 00:13:54 ---
Dosla danas dva ''small''.. Nema ni jedan nikakvu naljepnicu niti san ista platia ;D
--- Kraj citata ---
sistem "dizanja i primanja" :toothy3:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju