Ostalo > Razne offtopic teme :)
Ebay / Aliexpress
martin gpr:
Evo sada sam bio u pošti da podignem paket sa alliexpresa i ja pitam tetu zasto moram placati jos extra tih 4.50 kune i ona kaze zato sto se to odnosi za small pakete ee a ovaj put nisam morao platiti jer kako kaze bio je veci paket i bio je kao preporucena posta tako nekako mi je objasnila tako da je to ta caka ako zelite izbjeci placanje :laughing7:
balicdim:
--- Citat: anabellas - 11 Svibanj, 2016, 12:04:11 ---Nek netko podigne umjesto tebe paket u posti
Sent from my D6603 using Tapatalk
--- Kraj citata ---
probao sam, ne jednom, čak sam i svoju osobnu dao nek se zna da nije na muletinu neko našao papirić u mojem sandučiću, ali ovi kod nas ne daju
par puta sam znao zbog količine naručit na sebe, punca, punicu, šogora i sebe i kud u inat sutradan kad je stigao paket svi kolektivno u poštu jer nas prilikom dostave nije bilo kod kuće
--- Citat: martin gpr - 12 Svibanj, 2016, 09:28:54 ---Evo sada sam bio u pošti da podignem paket sa alliexpresa i ja pitam tetu zasto moram placati jos extra tih 4.50 kune i ona kaze zato sto se to odnosi za small pakete ee a ovaj put nisam morao platiti jer kako kaze bio je veci paket i bio je kao preporucena posta tako nekako mi je objasnila tako da je to ta caka ako zelite izbjeci placanje :laughing7:
--- Kraj citata ---
taj sistem za preporučenu pošiljku je bilo i dok je bila naplata prilikom dostave (tj dok nije bilo sistem naplate "doma i u pošti")
meni jučer stigla 4 "mala" paketa, naplata samo na jedan, ni na jednom nije bilo tracking broja (tj preporučeno)
bit će da je sistem naplate kako se kome digne ili kako kad i koliko dobije
petarpan:
eto, meni jucer stigla 4 komada i 18 kuna u blagajnu za budale donirao
Pulss:
--- Citat: balicdim - 12 Svibanj, 2016, 09:41:23 ---bit će da je sistem naplate kako se kome digne ili kako kad i koliko dobije
--- Kraj citata ---
Ovo je jedina istina od svega napisanog.
Meni je u zadnjih 6 mjeseci doslo cca 100 posiljaka sa ebaya, i od toga nekih 60 su bili small package.
I tu nema pravila kad moran platit kad ne, nekad mi ne naplati 10 zaredom, pa iduci put kaze, sad cu necu naplatit ali ces platit onih 5 od prije pa ti je to 22.5kn.
Nekad ih dode 7 pa niti jednog ne naplati, nekad dodu 3 pa 1 naplati dva ne.. I svaki put kad ga pitan zasto placan, on mi ogovori, ''a ko da ja znan zasto'' i nasmije mi se u facu :toothy12:
jerrycro:
točno to. ovisi o poštaru koji će ti donjet paket i to je kraj priče oko tih jebenih 5 kn
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju