Ostalo > Razne offtopic teme :)

Ebay / Aliexpress

<< < (25/354) > >>

bjela04:
skuzit ces zasto negativ feedback pomaze, jer vecina topsellera ne zeli imati negativ feedback jer im kvari reputaciju, nakon sto im das neg.fedd. sami ce se javit s ponudom da ce obaviti refund ako maknes negativan fedd... onda ti to NEVOLJKO prihvatis s par recenica da to tako ne ide bla bla bla ali da pristajes na nagodbu... tek kad on obavi refund na paypal acc ti posalji zahtjev ebayu za micanje toga s obrazlozenjem da si se zabunio itd...

svbeljan:
nisam jos naletio valjda na tvrdoglave.
ovako mu javim da nije stiglo i svi do sad katu dal da posalju ponovno ili da vrate pare i nikad problema  :dontknow:

bjela04:
dada to je normalno, pitaju te dali hoces resend ili refund, ja uvijek uzmem resend jer postoji mogucnost da dodje x2 :) ali rijetko se to desilo barem kod mene...

svbeljan:
fora je u tom da se ti moras ebayu zalit u roku 45 dana i nakon tog kolko znam ne mozes ostavljat feedback ni nista.
s tim resendom samo kinezu das vremena da istece tih 45 dana.
ovako dobijes pare i jos postoji sansa da stigne

bjela04:
hmm ali ja imam sve poruke od njega i datum kad je napravio resend i sve tako da mu se ne pise dobro ako je zaj..o...  postoji mala sansa da stigne ako se zagubilo putem, vecina stigne u roku 20 dana +- par dana ali mjesec rijetko

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju