Tehnički kutak > Tuning skutera

Evo, jedno,Tehničko pitanje...

<< < (3/8) > >>

Mr J:
Ako svjecica baca iskru upalit ce 100%!!!
Ja sam imao problema sa paljenjem, kurblam pa ga ostavim na pola sata i onda upali... Problem je bio u tome da je imao previse zraka... Smanjio sam mu zrak i palio je ko barut...

homer_simpson:

--- Citat: Mr J - 11 Studeni, 2006, 20:25:23 ---Ako svjecica baca iskru upalit ce 100%!!!
Ja sam imao problema sa paljenjem, kurblam pa ga ostavim na pola sata i onda upali... Problem je bio u tome da je imao previse zraka... Smanjio sam mu zrak i palio je ko barut...

--- Kraj citata ---

i meni sada pali nakon smanjenja zraka

OvErLoAd:

--- Citat: homer_simpson - 12 Studeni, 2006, 00:40:23 ---
--- Citat: Mr J - 11 Studeni, 2006, 20:25:23 ---Ako svjecica baca iskru upalit ce 100%!!!

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

Previše zraka osiromašuje smjesu, previše benze obogaćuje, tebi je bila prebogata, zato je svjećica bila mokra i nije mogla upalit smjesu... Da je bilo previše zraka ipak bi upalio i radio...

Povećao si zrak a ne smanjio.... obojica....

homer_simpson:

--- Citat: OvErLoAd - 12 Studeni, 2006, 21:53:04 ---
--- Citat: homer_simpson - 12 Studeni, 2006, 00:40:23 ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

Previše zraka osiromašuje smjesu, previše benze obogaćuje, tebi je bila prebogata, zato je svjećica bila mokra i nije mogla upalit smjesu... Da je bilo previše zraka ipak bi upalio i radio...

Povećao si zrak a ne smanjio.... obojica....

--- Kraj citata ---

I dalje smatram da sam smanjio, zategnuo sam vijak, ne otpustio

as:
pregledaj usisne lamelice,ne smiju imati ni malo zračnosti,svječica će ti bacati iskru izvan cilindra ,ali prilikom komprimiranja smjese tlak u cilindru je oko 10 bar-a i loša svječica ne baca iskra stoga je svakako zamijeni sa DENSO W24FSR ,omjer smjese ti nije bitan prilikom startanja motora te ga pali sa 3/4 gasa,a kasnije podesi smjesu za rad u leru.Nakon svega ovoga  mora da pali!
Znam vjeruj mi!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju