Tehnički kutak > Tuning skutera
Evo, jedno,Tehničko pitanje...
homer_simpson:
a sada valjda pali ovako kako je :icon_biggrin:
i gjde da pogledam usisne lamele?!
as:
moraš otpustiti gumenu priubnicu koja ti povezuje rasplinjač i blok motora
homer_simpson:
sutra ću... Jer sutra stavljam drugi cent. i remen
OvErLoAd:
--- Citat: homer_simpson - 13 Studeni, 2006, 10:03:22 ---
--- Citat: OvErLoAd - 12 Studeni, 2006, 21:53:04 ---
--- Citat: homer_simpson - 12 Studeni, 2006, 00:40:23 ---
--- Citat: Mr J - 11 Studeni, 2006, 20:25:23 ---Ako svjecica baca iskru upalit ce 100%!!!
Ja sam imao problema sa paljenjem, kurblam pa ga ostavim na pola sata i onda upali... Problem je bio u tome da je imao previse zraka... Smanjio sam mu zrak i palio je ko barut...
--- Kraj citata ---
i meni sada pali nakon smanjenja zraka
--- Kraj citata ---
Previše zraka osiromašuje smjesu, previše benze obogaćuje, tebi je bila prebogata, zato je svjećica bila mokra i nije mogla upalit smjesu... Da je bilo previše zraka ipak bi upalio i radio...
Povećao si zrak a ne smanjio.... obojica....
--- Kraj citata ---
I dalje smatram da sam smanjio, zategnuo sam vijak, ne otpustio
--- Kraj citata ---
Ja znam da ti misliš da znaš što si napravio, a drugo je što si napravio, jesi zategnuo šaraf, ALI! već sam govorio da se na nekim modelima karburatora zatezanjem smanjuje, a na nekima povećava zrak, uglavnom, da se ponovim:
Previše zraka osiromašuje smjesu, previše benze obogaćuje, tebi je bila prebogata, zato je svjećica bila mokra i nije mogla upalit smjesu... Da je bilo previše zraka ipak bi upalio i radio...
Povećao si zrak a ne smanjio.... obojica....
homer_simpson:
:o oćemo se tuč :toothy12:
zekam se :D... Vidim da imaš sr-ku isto :icon_thumright:, pa i očito više iskustva nego ja :)... Ok, probabli si ti upravu, a Mr.J i Ti to riješite, neznam, skuterima :icon_tongue:
(ado sam te na icq, ako ne smeta)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju