Tehnički kutak > Tuning skutera

Evo, jedno,Tehničko pitanje...

<< < (2/8) > >>

Mr J:
Smanji malo smjesu zraka... ima previse zraka... i kada palis na anlaser daj mu malo gasa, a ako palis na kurblu onda bez gasa (posto je nemas onda zanemari drugi dio recenice)

homer_simpson:

--- Citat: Mr J - 11 Studeni, 2006, 17:30:02 ---Smanji malo smjesu zraka... ima previse zraka... i kada palis na anlaser daj mu malo gasa, a ako palis na kurblu onda bez gasa (posto je nemas onda zanemari drugi dio recenice)

--- Kraj citata ---

a kak da smanjim

koji šeraf trebam okretat?

Mr J:

--- Citat: homer_simpson - 11 Studeni, 2006, 17:43:12 ---
--- Citat: Mr J - 11 Studeni, 2006, 17:30:02 ---Smanji malo smjesu zraka... ima previse zraka... i kada palis na anlaser daj mu malo gasa, a ako palis na kurblu onda bez gasa (posto je nemas onda zanemari drugi dio recenice)

--- Kraj citata ---

a kak da smanjim

koji šeraf trebam okretat?

--- Kraj citata ---
malo pritegnes onaj vijak koji je blizi cilindru (obicno je to manji vijak)

OvErLoAd:
2 roby 44: zašto bi ušpricao benzina u cilindar kad je svjećica mokra i očito je da dobiva benzin?

Problem je u svjećici jer nije mogla upalit smjesu, a nije mogla upalit jer je ili stara pa je treba očistit i podesit zazor ili zamjeniti novom, ili jer smjesa nije dobra na leru/ler gas nije dobro podešen.

2 Mr J: Nije riješ o previše zraka nego o premalo zraka ako je uopće o smjesi riječ.

2 Homer simpson: Prvo svjećicu očisti i podesi zazor ili stavi novu pa vidi, ako radi ok, ako se opet ugasi nakon nekog vremena, podesi ler gas ako nije dovoljno visok, i šarafić za zrak, trebaš povećat zrak (na nekim karburatorima se otvaranjem smanjuje a na nekima povećava zrak)...

roby44:
kad sam mijenjao karb, isto mi je bila mokra svijecica al nema sanse da upali, tako da to nije pravilo, naspricao sam benzina u cilindar i karb, upalio od prve.
ako ima iskre na svijecici, mora upalit.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju