I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Citat: pajo - 31 Kolovoz, 2012, 14:20:14ja sam čak jedno vrijeme(zima)imao bijeli centralni na slabijem mid setupu..i sad če te sigurno pomislit ovaj je lud??A vi stavljate žuti na serijalu?Ok je malo(ali malo)tvrđi za ne linearnu polutku i lakše rolice u ser variomat ali netreba pretjerivat...Treba probat razne konbinacije ne dva set.rolica,jedan centralni i jedne šuštice i kažeš sad sam ga uštelo...Pročitajte teme od slowridera i dhorvat pa če vam možda biti jasnije.cekaj malo ti oces rec da ja neznam sta pricam...helou pa j****u sve pogledaj pod temom setup vaseg skutera kad sam stavio svoj seriski setup prije 2 godine...crveni centralni zute sustice malossi kevlar i rolice 3,7, rr, iso je ko zmaj da bolje nije mogo i ti mene sad tu pocijenujes daj covjece ako imas malo vise godina to ne znaci da znas sve...
ja sam čak jedno vrijeme(zima)imao bijeli centralni na slabijem mid setupu..i sad če te sigurno pomislit ovaj je lud??A vi stavljate žuti na serijalu?Ok je malo(ali malo)tvrđi za ne linearnu polutku i lakše rolice u ser variomat ali netreba pretjerivat...Treba probat razne konbinacije ne dva set.rolica,jedan centralni i jedne šuštice i kažeš sad sam ga uštelo...Pročitajte teme od slowridera i dhorvat pa če vam možda biti jasnije.
ovakkoja je seriska dizna u aerox frgi i na kolko saraf smjeserolice 5,5 ,bijeli centralni i zuti federi kvacila ili obrnuto zaboravil samnejde nikam skuterkoji centralni i federe kvacila staviti ?
da isto malossi..zašto su pretvrdi? u čemu je razlika jer ja baš nisam skužio,kreće na 7
Citat: R@kija - 01 Rujan, 2012, 15:17:31ovakkoja je seriska dizna u aerox frgi i na kolko saraf smjeserolice 5,5 ,bijeli centralni i zuti federi kvacila ili obrnuto zaboravil samnejde nikam skuterkoji centralni i federe kvacila staviti ?ovisi koji aerox moj je 2001godina i imo je 86diznu serijsku,a ovi noviji imaju manje
Citat: kupujemskut - 31 Kolovoz, 2012, 21:05:41da isto malossi..zašto su pretvrdi? u čemu je razlika jer ja baš nisam skužio,kreće na 7 pa sa base kitom je to idealan start na 7000.serijala treba kretat na 4000-5000 rpm
Citat: Mikac21 - 01 Rujan, 2012, 15:30:33Citat: R@kija - 01 Rujan, 2012, 15:17:31ovakkoja je seriska dizna u aerox frgi i na kolko saraf smjeserolice 5,5 ,bijeli centralni i zuti federi kvacila ili obrnuto zaboravil samnejde nikam skuterkoji centralni i federe kvacila staviti ?ovisi koji aerox moj je 2001godina i imo je 86diznu serijsku,a ovi noviji imaju manjeonaj srebrni sa zutim naljkama,2001 ili koja kak je horvat imo,86 je seriska? na kolko diznu i ostalo,trokira na full gasu full serijala 9000km
Sestra je sestra, al' Yasuni je Yasuni!
Ma na kolko sarafic zraka sj#bo sam se, i iglu na koji zub? I recite koji centralni i federe kvacila da stavim, rolice 5,5g i dayco remen !!Aj hitno mi je