Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 26 Gostiju pregledava ovu temu.
b imam,za a2 je bil upit
Sestra je sestra, al' Yasuni je Yasuni!
Gle kod tebe je onda neko posebno pravilo! Sent from my ST25i using Tapatalk 2
http://www.autoskola-mandic.hr/najcesca_pitanja/#8
Ja ti govorim da mi je kum bio i da je tako nismo klinci da se lazemoSent from my ST25i using Tapatalk 2
Naravno da moras polagat voznju nakon 15 satiSent from my ST25i using Tapatalk 2
Gle neda mi se raspravljat znam ono sto sam napisao i tak je kak jeSent from my ST25i using Tapatalk 2
piše da se nemora polagat propisi i prva pomoć...možda se moralo prije god i pol,al sad se 1000% nemora
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...
nije se moralo ni prije polagat propisi ako imaš B i polažeš neku od A kategorija..to zato kao jer je A niža kategorija od B pa dok imaš položeno B nemoraš propise za A polagat..al ak imaš A1 npr i ideš za B onda treba slušat propise par sati ak se ne varam i polagat propise za B.
Citat: steeef - 02 Rujan, 2012, 15:36:39nije se moralo ni prije polagat propisi ako imaš B i polažeš neku od A kategorija..to zato kao jer je A niža kategorija od B pa dok imaš položeno B nemoraš propise za A polagat..al ak imaš A1 npr i ideš za B onda treba slušat propise par sati ak se ne varam i polagat propise za B.moguće je da je u tome štos jer sam ja prvo A1 pa onda B, a Grale ide obrnuto!
Citat: cosa_wp - 02 Rujan, 2012, 18:26:17Citat: steeef - 02 Rujan, 2012, 15:36:39nije se moralo ni prije polagat propisi ako imaš B i polažeš neku od A kategorija..to zato kao jer je A niža kategorija od B pa dok imaš položeno B nemoraš propise za A polagat..al ak imaš A1 npr i ideš za B onda treba slušat propise par sati ak se ne varam i polagat propise za B.moguće je da je u tome štos jer sam ja prvo A1 pa onda B, a Grale ide obrnuto!u tom grmu leži zec!pa mi kontamo cijelo vrijeme da si ti išel prvo B,pa onda A
nisan cita sve postove dosad, ali da se ubacin koju 'najjacu' kategoriju mogu polagati sa 20 godina?
sam da ti velim ...ne isplati se polagat za 125 ... pozz kasnije ces shvatit i zas.....