Tehnički kutak > Tuning skutera
Problem na Full gasu?
SlowRider:
--- Citat: 3alfa3 - 27 Svibanj, 2008, 17:40:32 ---
--- Citat: SlowRider - 27 Svibanj, 2008, 13:55:14 ---...do vrha Sljemena...
...uz Bukovac...
--- Kraj citata ---
Hehe, a ja zivim u Remetama i bas danas sam iso na Sljeme (jebeni soder na spustanju u skoro svakom zavoju) i nakon toga jos laganih 50-tak km (Sesvete, Vugrovec, prek brda, Cucerje, Dubrava, Maksimir...)
Aj ak si za voznju do Sljemena sutra/preksutra bumo se prek PM-a dogovorili jer zanimljivije je do Sljemena u drustvu, a nizbrdo sa ugasenim skutom pogotovo. ;D
--- Kraj citata ---
Moze za voznju sam, naci cemo termin i idemo :toothy10:
Isao sam ja sa frendovima i zanimljivije je kad nas je vise, imas pravo za onaj bijeli soder u zavojima, ali pazimo na to. Problem je kada je netko sa laksim skuterom i ako ima manje kg, onda mu i niz brdo bjezimo pa moramo kociti :laughing7:
3alfa3:
--- Citat: SlowRider - 27 Svibanj, 2008, 17:47:09 ---
--- Citat: 3alfa3 - 27 Svibanj, 2008, 17:40:32 ---
--- Citat: SlowRider - 27 Svibanj, 2008, 13:55:14 ---...do vrha Sljemena...
...uz Bukovac...
--- Kraj citata ---
Hehe, a ja zivim u Remetama i bas danas sam iso na Sljeme (jebeni soder na spustanju u skoro svakom zavoju) i nakon toga jos laganih 50-tak km (Sesvete, Vugrovec, prek brda, Cucerje, Dubrava, Maksimir...)
Aj ak si za voznju do Sljemena sutra/preksutra bumo se prek PM-a dogovorili jer zanimljivije je do Sljemena u drustvu, a nizbrdo sa ugasenim skutom pogotovo. ;D
--- Kraj citata ---
Moze za voznju sam, naci cemo termin i idemo :toothy10:
Isao sam ja sa frendovima i zanimljivije je kad nas je vise, imas pravo za onaj bijeli soder u zavojima, ali pazimo na to. Problem je kada je netko sa laksim skuterom i ako ima manje kg, onda mu i niz brdo bjezimo pa moramo kociti :laughing7:
--- Kraj citata ---
Steta za soder, inace sam imao samo 2 mjesta kod kojih sam kocio na silasku. Sada ih je bilo malo vise....
dogovorimo se... Mozda cak i sutra - dodjem do PC-a oko 23+h veceras pa ti posaljem PM...
marin:
jel se mogu i ja uguzit ak idete za vikend,naravno pod uvijetom da mi žuta krava bude gotova do vikenda
SlowRider:
--- Citat: marin - 27 Svibanj, 2008, 21:57:19 ---jel se mogu i ja uguzit ak idete za vikend,naravno pod uvijetom da mi žuta krava bude gotova do vikenda
--- Kraj citata ---
Zasto ne :headbang: vikendom najcesce i idem, ovo bi bilo preko tjedna
ivanm:
idem i ja da mi se totalno razleti blok i onda ga odguramo u garažu...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju