Tehnički kutak > Tuning skutera
Problem na Full gasu?
Crazy Kuree:
Prije mi skuter išo jako dobro mislim oko 115, kad pređe 100 čuje se iz dekla da je remen do kraja a na otprilike 115 počne trest volan... sad mi ne ide više od 95, zvuk je isti kroz cijelo ubrzanje(na isto obrtaja ide kroz cijelo ubrzanje) i skuter je fino podešen danas je zvono drugo stavljeno i rolice 4.1g vrti se fino, al na kranjoj koda ga nešto vuče i neda da ide dalje od 95 ko zatrzaje a ima isti zvuk? centralni je hebo creni (90%jači od seriskog) star 2 godine sumljam na njega ili na polutki nešta uglavnom nikako nisam zadovoljan i kad se ugrije skuter nekad ima rupu malu do 20 nekad ne?
ivanm:
kolko km ima remen?
3alfa3:
Danas je bilo dosta toplo pa uz rastegnutiji remen racunaj da je i smjesa u cilindru slabija. jel prosle godine skuter isao 115 po ljeti?
Crazy Kuree:
remen je kevlarski ima oko 1500km, prije 2 tjedna je išo 115... Klip je novi i rasklapo sam čak da vidim jel do tog (da se nije opet počeo topit) sve je uredno s klipom i cilindrom dobro sam ga očistio i opet ista priča, štelovo sam ga prošli tjedan stavio diznu 90 i iglu podigo skroz jer mi tak najbolje ide i ne trokira... a kužim za ovu rupu u startu al ovo za kranju me jebe, centralni je i dalje jak dal more polutka štekat al baš da svaki put tu na krajnjoj zašteka il nešta?
3alfa3:
Skini polutke i centralni feder pa vidi da li se sire bez zapinjanja. Vjerujem da nije u njima problem.
Provjeri i da li vario klizi do kraja po bolcni.
Jesu okretaji manji nego prije? Ako nisu, a brzina je manja, onda definitivno prijenos nije u max omjeru.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju