Tehnički kutak > Tuning skutera

Problem na Full gasu?

<< < (3/5) > >>

3alfa3:

--- Citat: SlowRider - 27 Svibanj, 2008, 13:47:59 ---ubrzanja su bolja od 80km/h pa na vise po satu nego prije...

--- Kraj citata ---

Zbog toga jer centralni feder nije tako jako stisnut kao prije pa i ne pruza veci otpor.

SlowRider:

--- Citat: 3alfa3 - 27 Svibanj, 2008, 13:53:13 ---
--- Citat: SlowRider - 27 Svibanj, 2008, 13:47:59 ---ubrzanja su bolja od 80km/h pa na vise po satu nego prije...

--- Kraj citata ---

Zbog toga jer centralni feder nije tako jako stisnut kao prije pa i ne pruza veci otpor.

--- Kraj citata ---

da, i imas pravo za drukciji prijenosni omjer variomata sa i bez produljenja, osjeti se da remen nije u istoj poziciji....

meni je prije nakon 3/4 predjenog puta do vrha Sljemena snaga padala i okretaji za nekih 1000-1500 i imao sam rupu u ubrzanju, kada bi se skuter ohladio sve bi bilo normalno.

Nedavno sam isao sa trenutnim setupom i isto nakon 3/4 puta snaga je vrlo malo opala i okretaji su pali za samo 500rpm, uz brdo sam navukao 10km/h vise nego prije.

I kada mi se upalila ledica od 85° uz Bukovac takodjer su performanse osjetno oslabile (namjerno sam dizao temp.)

inace nikada ne dostize 85° termo grupa, vidjeti cu za koji dan kada upece....

jutros se nije upalila ledica od 75° znaci temp. je bila izmedju 62° i 75°, po danu se pali ledica od 75° ali nikada na ravnoj cesti se nije upalila od 85°.

malo se vozim od semafora do semafora tako da je to isto razlog nesto nizoj temp.

Crazy Kuree:

--- Citat: Mr J - 27 Svibanj, 2008, 11:54:09 ---to se desava nakon sto si promijenio zvono? mozda je zvono dublje pa onda polutke zapinju o zvono i nemogu se do kraja prosiriti...

--- Kraj citata ---
Bilo je i prije zvona novog, nego zvono staro je bilo potrošeno i dugo je izdržalo a s ovim nisam baš nešta posebno dobio možda malo manje proklizuje, mislio sam da je do zvona to što ne ide u max. al nije... i ja ću stavit getribu ili polini ili od aeroxa sekundar ako rođak kupi jednog aeroxa, istina da za manje obrtaja ide bolje čak se da uštelat da start ostane isti do 60 a od 60 da ide bolje + krajnju za 10 veću

SlowRider:

--- Citat: Crazy Kuree - 27 Svibanj, 2008, 14:54:58 ---istina da za manje obrtaja ide bolje čak se da uštelat da start ostane isti do 60

--- Kraj citata ---

Ja sam snimao ubrzanja i mjerio do 60km/h i mogu ti reci da sam i dobio nesto vrlo malo.

3alfa3:

--- Citat: SlowRider - 27 Svibanj, 2008, 13:55:14 ---...do vrha Sljemena...
...uz Bukovac...

--- Kraj citata ---

Hehe, a ja zivim u Remetama i bas danas sam iso na Sljeme (jebeni soder na spustanju u skoro svakom zavoju) i nakon toga jos laganih 50-tak km (Sesvete, Vugrovec, prek brda, Cucerje, Dubrava, Maksimir...)

Aj ak si za voznju do Sljemena sutra/preksutra bumo se prek PM-a dogovorili jer zanimljivije je do Sljemena u drustvu, a nizbrdo sa ugasenim skutom pogotovo.  ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju