Eto, duže vremena me nije bilo, pa rekoh da se vratim malo i na forum. Problem je nastao pred par dana, skuter se ugasio u
vožnji i otpeljan je kod majstora. Kako sam se i bojao, vrisnula je radilica. Po slobodnoj procjeni, skuter ima svojih 70000 km,
tisuću gore - dolje, pa smatram čudom da je i toliko izdržala. Nego, sada moje neznanje dolazi do izražaja;
Koju radilicu kupiti? Koliko para da očekujem potrošiti? Od kojeg proizvođača? Model?
Mašina na skuteru je Minarelli horizontal zračnjak, kit je malossi sport. Napominjem, kad već stavljam novu radilicu, uzeo bi i
Technigas Trek (u dobrom mi je cjenovnom rangu, a načitao sam se i dobrih kritika). Do sada je na skuteru bio obični auspuh,
sličan otvorenom serijskom, ali mislim da sada kad dolazi novija radilica, može doći i nekakva reza (ispravite me ako sam u krivu).
Imam majstora kojem vjerujem i koji će mi sve to namontirati i uštelati, kad sam već ja tudum za to, samo mu trebam donijeti
dijelove (tako mi je najjednostavnije i najjeftinije). Gledam malo, ima toga i na Web-Shopu i posvuda, ali mi ne znači ništa kad
mogu kupiti krivo, a nemam višak para da se kockam na taj način. Zato molim Vas, ako može koji savjet i/ili link na item, bio bi
i prezahvalan!!
ps Mislim da sam pogodio podforum. Ako nisam, ispričavam se i molim za premještaj na odgovarajuću lokaciju...