u tome je i problem sta svatko gleda svoje probleme a boli ih k**ra* za druge. Nedaj boze da se danas sutra nekome ovo dogodi u familiji mislim da nebi tako govorio. Ja samo zelim rec da se treba sa tim stat na kraj sa nekim zakonom.
Kolega ,na neki način te razumijem,vidim da te je taj slučaj emotivno uzdrmao pa procjenjujem da si osjećajna osoba što je pozitivno u današnjim vremenima ali....
Uvijek se javlja taj ali.
Ovakvih tragedija,doduše ne istih ima svakodnevno a mi za to ni neznamo a i da znamo ništa ne možemo. Jednostavno to se zove život,sudbina ili kako već to tumačimo i ostaje nam samo nada u ljude da će se popraviti i da će takvih stvari biti manje.
Vjerujem u ljude ,ne odobravam nikakvo nasilje ni odmazdu,jednostavno mislim da treba nastaviti živjeti sa nadom da se to više neće događati i dati sve od sebe da sve što je u tebi pozitivno preneseš na druge za dobrobit svih nas.
Osveta i mržnja ne donose dobro,truju psihu i um i samo su trenutačno rješenje i ispušni ventil.
Malo sam pretjerao ali tako mislim i funkcioniram,jednostavno mislim da je zla previše i bez onog koje bi ja mogao počiniti.
Sorry svima na ovoj filozofiji a admini slobodno neka obrišu ako sam pretjerao.