Ostalo > Motocikli
Ninja 250 r
ivanm:
mislim da je frendu trošio 5-6 litri a stiskao ga je stalno..
Figuar_13:
imo je frend novog kupio pred 2 god...probo sam vozit par km nije baš nešt posebno motor, za prelaz je dobar, al cijena mu nije nikako u skladu sa performansama...
Položaj sjedenja je katastrofa nit naked ni R...
marko.bujas:
--- Citat: ivanm - 24 Kolovoz, 2012, 15:08:12 ---mislim da je frendu trošio 5-6 litri a stiskao ga je stalno..
--- Kraj citata ---
čitam baš po forumima i raspitivam se po gradu intezivnije zadnjih dana i kažu da je standardna potrošnja ,znači kad nema nikog ispred tebe da ga ne moraš gonit u visoke okretaje oko 4-4,5 litre ,dok je maksimalna oko 5 do 6 litara sve zavisi...Iskreno to mi je ok,jer mi je peugeot trošija do 4,a gilera malo više s obzirom da oni mogu dat puno manje od kawe čak i 5-5,5 mi zvuči skroz oke
Grale:
jel su to samo karburatorske verzije ili ima i ajnšprica od 250 ccm?
nisam baš previše u tom svijetu
3alfa3:
Ninja 250R je odlican pocetnicki motor. Naglasak je na pocetnicki, jer jako brzo ju prerastes. Ali to je motor u svakom pogledu i odlicna baza za razvoj vozackih sposobnosti.
A ne vjerujem da ju je poslije problem prodati pa zapravo nemas kaj izgubit sa tim motorom, ali nekako mislim da je to motor za jednu sezonu, a onda na nesto konkretnije
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju