Ostalo > Motocikli
Ninja 250 r
lukaex1t155:
radio sam generalku na tom motoru i ful sam se zacudio sta ima 2 cilindra,motor dosta ljepo ide,jedino mi malo glomazno izgleda prednji kraj kad se motor gleda s boka i malo sire gume mu nebi lose sjele :dontknow:
OUC AIR:
ja bi ga zabiso u sirokom luku ...
marko.bujas:
--- Citat: OUC AIR - 24 Kolovoz, 2012, 20:56:59 ---ja bi ga zabiso u sirokom luku ...
--- Kraj citata ---
zbog? dosad sam čuo samo pozitivne stvari za ninju,tu i tamo bi ljudi rekli kao da odmah kupim nešto jače ,al iskreno malo me i strah prevelike slobode ,nebi se zna kontrolirat :)
Grale:
naravno da je bolja opcija jače...al su i veći troškovi,a ako si početnik bolje prvo 250 pa nakon god-2 jače...jesi gledal i cbrke?
marko.bujas:
--- Citat: Grale - 25 Kolovoz, 2012, 08:34:25 ---naravno da je bolja opcija jače...al su i veći troškovi,a ako si početnik bolje prvo 250 pa nakon god-2 jače...jesi gledal i cbrke?
--- Kraj citata ---
gledao sam cbr 250 , i uspoređivao je sa kawasakiem,manja je,lakša,manje troši,al 1 cilindar motor znači slabiji, samo ne znam jel možda bolji položaj sjedenja tj udobnost ili kakve su joj suspenzije... nekako prednost dajem kawi jer ipak na tržištu je već 20+ godina i motor su doveli skoro do savršenstva ,mislim da dosta govori činjenica da je najprodavaniji u toj kategoriji i da ga nema puno polovnih za kupit ,šta mi daje neko mišljenje da je pouzdan i da su ljudi zadovoljni podosta s njim il se varam ne znam
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju