Ostalo > Motocikli

Ninja 250 r

(1/7) > >>

marko.bujas:
Dakle ovo mi je već 3 sezona na skuteru,i dok ga vozim na max. brzinama cca. 100km/h imam dojam da sam na bicikli  :'( ,moje mišljenje je da bi trebao preči na veću kubikažu,ta ideja mi se po glavi mota već par mjeseci i razgledavajući mogučnosti mislim da mi je Ninja 250R idealan izbor kad u obzir uzmem cijenu samog motora,prijepisa,registracije,održavanja,potrošnje itd...Mislite li da je to dobar izbor ili ...? Molim vas samo bez offtopica,stvarno mi je bitno mišljenje starijih i iskusnijih bajkera :)

ivanm:
moj frend koji je meni prodao skuter ga je imao, vozio sam ga..
nije loše, ide solidno, ne troši puno al brzo bu te povuklo da uzmeš nekaj jače ;D

marko.bujas:
mislim da ti 3 sezone na skuterima govore dovoljno da me je dosta teško zasititi nećeg pa mislim da mi ninja 250 može pružit dosta zadovoljstva u barem 2-3 sezone dok na njoj ne dobijem isti filing ko na skuteru,moje mišljenje je da ako je kupim nekih 10-15 tkm sigurno ću je peglat bez da mi dosadi 

ivanm:
fora je ono za mtor mala mašina a razvrtavaš ju na neznam 11000 okr, cool.. :laughing7:

Grale:
meni se sviđa,cijene su njim ko i skuterima istog godišta i iste kubikaže...al nznm bas kolka je mala potrošnja iz razloga da ga moraš stiskat u okretaje prilikom preticanja i brže vožnje,jer ipak  nema momenta ko veće kubikaže...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju