Pozz
Dakle frend mi je kupio jednog nrg-a (stariji model) kao "neipravan" za mali novac...motor nije bio paljen vec sigurno godinu dana...
promjenili smo u svijecicu,sve podmazali, nalili smo rashladne tekucine, malo propuhali karb i nrg je upalio odmah..
sad je problem sljedeci...vec nakon 2 km voznje motor se pregrijava, cilindar dolje se doslovno usije i nemoze se drzat ruka na njemu i da ga se nastavi vozit zakuhao bi....i cuje se u njemu ono peckanje metela kao da je u pec bio ubačen...
Vodena pumpa mu radi zato sto voda cirkulira(vrace vodu u posudu), al cim ga se upali na onom cepu od hladnjaka automatski antifriz pocine curiti i na cepu kao da svice(toliko jako se to svikanje cuje da imam osjecaj da ce cep jednostavno odletit u zrak), kad sam ga odzracivao jednostavno se neda odzracit, kad odvrnem onaj vijak na glavi motora non-stop mu iz njega izbaciva zrak i vodu zajedno(tocnije 2 sekunde tece voda pa 2 sekunde ide zrak) i nikako zrak ne prestaje izlaziti a crijeva nigdje ne pustaju tako da nikako mu ne mogu izbaciti zrak iz sistema..
Jel netko mozda zna u cemu je problem i odakle da pocnemo rastavljati?