Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
radio sam generalku na takvom i kad sam otvarao blokove rastavila mi se radilica i ispala klipnjaca
da, baš sam gledao po katalozima, potpuno svoj blok..ne paše od tomosa klip? ja bi radije uzeo skoro nov klip serijala sa nekog skuta i pobrusio cilindar na 40 i bok..
pa da 40mm klip i složit sve i onda bu išo daljnjih 22000km bez beda..
Citat: ivanm - 26 Kolovoz, 2012, 19:15:31pa da 40mm klip i složit sve i onda bu išo daljnjih 22000km bez beda....pazi toliko su pokvareni da nisu mogli stavit ležaj kao na Piaggiu nego neku divlju dimenziju 2 mm veću...jel odgovara možda 180-tke...znaš dimenziju napamet... ...22 tisuće opet bez servisa,kakav je to vlasnik bokte...
Citat: ljubo46 - 26 Kolovoz, 2012, 19:07:11radio sam generalku na takvom i kad sam otvarao blokove rastavila mi se radilica i ispala klipnjaca..dobro,to je sexi...gdje si nabavio dijelove...
Citat: Kamba - 26 Kolovoz, 2012, 19:09:05Citat: ljubo46 - 26 Kolovoz, 2012, 19:07:11radio sam generalku na takvom i kad sam otvarao blokove rastavila mi se radilica i ispala klipnjaca..dobro,to je sexi...gdje si nabavio dijelove... jedna firma tu kod mene u bjelovar mi ju je sastavila i izbalansirala...lezaje i jedan semering su mi rijeseili u auto kresi stavio sam ntn lezaje jedan semering sam dobio a drugi navodno ne postoji nigdje za nabavit na srecu pa ih nisam ostetio na skidanju...znam da su lezaji bili skupi
Citat: ljubo46 - 26 Kolovoz, 2012, 19:18:42Citat: Kamba - 26 Kolovoz, 2012, 19:09:05Citat: ljubo46 - 26 Kolovoz, 2012, 19:07:11radio sam generalku na takvom i kad sam otvarao blokove rastavila mi se radilica i ispala klipnjaca..dobro,to je sexi...gdje si nabavio dijelove... jedna firma tu kod mene u bjelovar mi ju je sastavila i izbalansirala...lezaje i jedan semering su mi rijeseili u auto kresi stavio sam ntn lezaje jedan semering sam dobio a drugi navodno ne postoji nigdje za nabavit na srecu pa ih nisam ostetio na skidanju...znam da su lezaji bili skupi..daj me nemoj...i da sam ostavio čitave pri skidanju svejedno su ubijeni od kilometara...
evo lagera i semeringa na scooter centru..50€ komplethttp://www.scooter-center.com/scoweb/pages/productdetail.grid?product=288621639123456&target=productdetail&category1=A%3AA_DAELIM%3AA_DAELIM_EFIVE&category2=CAT%3ACAT_KURBELWELLE%3ACAT_KURBELWELLE_LAGERSATZ
neznam jel isto to je za e five ovaj ima 20x56x12