Općenito > Generalno o skuterima
200ccm 4T, da ili ne?
zvonkec_92:
i ja isto mislim nedaj bože napraviš sudar il padneš sa Beverlija il nexusa i kolko te koštaju 2 obične plastike? naravno gledamo da se novo kupuje, daš za popravak kolko bi platio cijelu 50ku neku dvotaktnu :/ a sad ovisi do čovjeka el picajzla il nie.. ja često putujem ZG-VG sa Baotianom 20km u jednom smjeru pa mi netreba niš jače.. troši 2 i pol litre i bok.. a za 3km kako ovaj dečko kaže mislim da je šteta klat neki skupi skuter na takve relacije.. isto kao i auto palit za 2-3 km na poso s posla tak svaki dan, ni nestigne postič radnu temp.. bolje za takve kratke relacije uzet neš čega nije šteta..ako več nema neki 50cc doma..
dhorvat:
vxr? :dontknow:
Grale:
vxr je skoro uvijek najbolji izbor,pouzdan,malo troši,dobro ide itd.
ali za recimo
1000 km godišnje kolko bi autor teme radil,na njegovom mjestu ja bi uzel baotiana radije...
nek si izračuna kolko ga bude došel 1 km vožnje na vxru,a kolko na baotianu...
na baotianu promjenis jednom godišnje ulje i filter zraka i tjt,3 x jeftinija rega,nejde nikud nikam,al niš ni ne troši
zvonkec_92:
--- Citat: Grale - 27 Kolovoz, 2012, 10:03:04 ---vxr je skoro uvijek najbolji izbor,pouzdan,malo troši,dobro ide itd.
ali za recimo
1000 km godišnje kolko bi autor teme radil,na njegovom mjestu ja bi uzel baotiana radije...
nek si izračuna kolko ga bude došel 1 km vožnje na vxru,a kolko na baotianu...
na baotianu promjenis jednom godišnje ulje i filter zraka i tjt,3 x jeftinija rega,nejde nikud nikam,al niš ni ne troši
--- Kraj citata ---
ma može i neki cvajo 50cc svejedno manje ga je šteta nego VXRa.. ja npr od Dubrave do Maximira iam 5km i tolko nazad i vratim se doma gurnem prst umjesto mjerača za ulje a ulje onak, malo više od toplo, znači nije preko 50o a autor je napisao da mu treba skuter za 2-3km, u vrh glave 4.. i sad je bolje za to vozit svaki dan VXRa na hladno nego neku kantu koju nije šteta ????????????????????????????
zich:
Nemojte ljudi pricati gluposti
Beverlija 200 sam prodao za 1400 eura pred mjesec dana, masina je ista ko i na vxru, ide jednako dobro, puno je udobniji i prostraniji od vxr, i ispod sica stane jet kaciga bez problema i jos ima mjesta u prednjem dijelu sica.
A kad se stavi kofer, mozes tjedan dana na more bez problema, a i suvozacica uziva kad se nasloni :))
Sto se tice djelova, mogu se nabaviti plastike bez problema, istina je da su skuplje nego za 10 godina stare 50ke, ali niti ne vozis 50 cc
Ja sam osobno prerastao runnera u svakom pogledu ( naravno mislim za svaki dan i za voznje kakve ja radim, ali za utrke i zajebanciju runner je zakon) tako da navijam za ove maxy skutere ( posebno za Beva, jer je jeftiniji, jednostavniji i udobniji od nexusa, a i fora mi je retro look)
Sto se tice temperature ulja nakon 5 km, nikad nisam mjerio, ali ne bi ni prstom probavao.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju