Općenito > Generalno o skuterima
200ccm 4T, da ili ne?
zich:
Onda mislim da si sam odgovorio na sva svoja pitanja.
Imas motor, treba ti skuter, imas 50 ccm, ne trebati maxi.
Cemu onda teoretizirat, vozi se na 50 ovo kaj moras, a za ostalo imas motor. I nemas brige, a lova u djepu.
Jedino ako te lova svrbi....
steeef:
svašta...pitam se jel ova tem onda uopće bila potrebna?
SixPack:
--- Citat: zich - 29 Kolovoz, 2012, 18:33:53 ---Onda mislim da si sam odgovorio na sva svoja pitanja.
Cemu onda teoretizirat, vozi se na 50 ovo kaj moras, a za ostalo imas motor. I nemas brige, a lova u djepu.
--- Kraj citata ---
Ali uz vašu pomoć :icon_thumright:
--- Citat: steeef - 29 Kolovoz, 2012, 19:08:48 ---svašta...pitam se jel ova tem onda uopće bila potrebna?
--- Kraj citata ---
Zašto ne... Ima brdo ljudi koji si razbijaju glavu jel uzeti ovo ili ono, za ovaj ili onaj grad, selo, posao... Znaš i sam da su kod dvokotača želje jedno a potrebe drugo, nije baš kao kad kupuješ auto. :dontknow:
X-Thug:
--- Citat: SixPack - 30 Kolovoz, 2012, 08:08:18 ---
--- Citat: zich - 29 Kolovoz, 2012, 18:33:53 ---Onda mislim da si sam odgovorio na sva svoja pitanja.
--- Kraj citata ---
Ali uz vašu pomoć :icon_thumright:
--- Citat: steeef - 29 Kolovoz, 2012, 19:08:48 ---svašta...pitam se jel ova tem onda uopće bila potrebna?
--- Kraj citata ---
Zašto ne... Ima brdo ljudi koji si razbijaju glavu jel uzeti ovo ili ono, za ovaj ili onaj grad, selo, posao... Znaš i sam da su kod dvokotača želje jedno a potrebe drugo, nije baš kao kad kupuješ auto. :dontknow:
--- Kraj citata ---
sto oces da je za auto drugacije ka?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju