Općenito > Generalno o skuterima
200ccm 4T, da ili ne?
SixPack:
Duže si vremena razbijam glavu jel uzeti nešto 4t od 200ccm ili ne. Treba mi uglavnom za kraće ture po gradu, ono 1-3km, uvrh glave 4km, najbitnije mi je pali i gas, kao na AC-u. E sad nemam pojma, to je 4t, valjda bi trebalo lagano zagrijati, pa lagano prvih 1-2km... :dontknow:
Ne bi se htio zajebat pa da se moram drkarati s tim zagrijavanjima i laganicama svaki put kad ga kresnem, ili u suprotnome da mi nešto cvikne... :icon_scratch:
Kakva su vaša iskustva s 4t 200-300ccm?
Da je neki veći grad, ajd, nemamo šta pričati, al ovako mi se čini da mi je 70ccm base najoptimalnije (sem potrošnje) :dontknow:
oli23:
200 ccm 4T je jako dobar,ja imam runnera vxr 200 i jako sam zadovoljan,jedino sto bi ga rebao zagrijati prije punog gasa!
dhorvat:
Ja bi radije 200ku 4T. Da ga čuvaš na hladno na trećini gasa ide bolje od bilo kakvog base-a :icon_biggrin:
SixPack:
--- Citat: oli23 - 23 Kolovoz, 2012, 09:03:40 ---200 ccm 4T je jako dobar,ja imam runnera vxr 200 i jako sam zadovoljan,jedino sto bi ga rebao zagrijati prije punog gasa!
--- Kraj citata ---
Šta ga kresneš i odmah kreneš, ono 1/3 gasa?
dhorvat:
--- Citat: SixPack - 23 Kolovoz, 2012, 09:40:40 ---
--- Citat: oli23 - 23 Kolovoz, 2012, 09:03:40 ---200 ccm 4T je jako dobar,ja imam runnera vxr 200 i jako sam zadovoljan,jedino sto bi ga rebao zagrijati prije punog gasa!
--- Kraj citata ---
Šta ga kresneš i odmah kreneš, ono 1/3 gasa?
--- Kraj citata ---
Pa naravno. Tak sa svakom mašinom. Nema kaj na leru raditi. Svog Roxa 50 sam grijal na mjestu jedino kad je vani bilo oko 0 Celzija i kad je gore bil Yasuni sa malo tvrđim federima kuplunga kad nisi mogo krenut bez barem pola gasa i 8000 okretaja. A serijske mašine nemaš kaj grijat, ali opet ne smije se niti pretjerivat sa gasom dok je hladan. :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju